Biokibernetika

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Biokibernetika

 • Avtor
  Prispevki
 • #6117
  klemen11
  Član
  Ali ima morda kdo kakšne izkušnje z biokibernetiko Slavka Gorenca?
  Njegova stran http://www.ati-e-import.si/ je na prvi pogled zelo SCI-FI….. ampak od neke kredibilne osebe sem dobil informacijo da zadeva deluje v praksi…
  še en članek…
  Lepo je če deliš
  #12442
  Katja
  Član

  -samocenzura
  lp, katja:)
  Katja2013-04-03 10:09:21

  Lepo je če deliš
  #12448
  tadej pretner
  Moderator

  Katja wrote: Moja starša furata biokibernetiko že, hm, cca. 7let.
  Mama je pri uporabi zelo vestna in dosledna, videti je, da zanjo reč res deluje; npr. zdi se mi, da se mlajša, namesto da bi se starala ;)

  Cel sistem biokibernetike je precej kompliciran, jaz ga poznam samo zelo v grobem in vem premalo, da bi lahko karkoli fiksno trdila.

  Gre za to, da naj bi bila cela površina zemlje prepredena z mrežo pozitivnih in negativnih točk (rečejo jim življenjski in smrtni žarki). Skozi stoletja smo ljudje s svojim delovanjem ojačali smrtne žarke in po večini ugonobili življenjske žarke. Gorenc menda zna zapreti negativne in ojačati pozitivne žarke. Potem pa je treba te pozitivne žarke vzdrževati z nekimi metodami… Uporablja se jih seveda za zdravljenje in splošno blagostanje. Te življenjske žarke je za seboj pustila supercivilizacija, ki je bila tako duhovno razvita, da se je dematerializirala v nevem katero dimenzijo…

  Mene pri biokibernetiki moti njihova dogmatičnost, zelo agresivno zavračajo vsa ostala prepričanja in znanja. Ni govora o kakšnih kristalih, nihalih, orgonitih, oni so za sveto prepričani, da je vse to smrtno škodljivo.

  Gorenca sem srečala enkrat. Njegove prve in zadnje besede so bile “zbolela boš”. Tak pristop se mi zdi totalno zgrešen, zame je to black magic.

  Tudi sam imam s Slavkom Gorencem podobno izkušnjo.
  Ker ima na internetu kup gradiva, ki na prvi pogled deluje precej impresivno in ker se je ponujal tudi vodilnim politikom Slovenije, češ da bo “očistil” Slovenijo, sem se pred leti odločil, da grem na njegovo predavanje. Ne sicer s pričakovanji, da bom izvedel ne vem kaj novega – mislil sem si, da verjetno le nekatere stvari, ki jih poznamo pod drugim imenom drugače imenuje in da sicer veliko ve. Potem pa … cirkus!

  V glavnem – z enim frendom sva prišla v avlo ene od ljubljanskih O.Š. na njegovo predavanje. Ko sem sedel na enega od stolov, sem zaznal, da je na slabem mestu. Zato sem se presedel. Nato je prišel Gorenc, začel nekaj razlagati, na oder pa je pripeljal tri bejbe, za katere je rekel, da so jasnovidke. Rekel je, da bo sedaj mentalno izklopil slabe energije v prostoru, jasnovidke pa bodo opazovale, kaj se na energijski ravni dogaja. In res – dedec kao izklopi slabe energije. Seveda sem šel takoj pogledat tja, kjer sem sedel v začetku, če je tam še slaba energija. Še vedno je bila! Gorenc je hodil med ljudmi in nekaj govoril, jaz pa sem el na oder do bejbe, ki naj bi bila glavna jasnovidka. Pokazal sem ji na slabo mesto, ki sem ga zaznal in jo vprašal, kaj tam vidi. Odgovorila je: “Vse je mogoče videti.” Ko mi je bilo jasno, da ne namerava nič pametnega povedati, sem ji rekel, da sem tam zaznal slabo energijo. Ona pa: “To je od tvojega soseda.” To je bila seveda čisto mimo.
  Potem grem dol in opazujem dogajanje. V avli je bilo precej Gorenčevih fanov, ki so očitno redno hodili na njegova predavanja. Na glavi so imeli nalimane ene pizdarije, se ne spomnim več točno kakšne, ki naj bi jih ščitile kaj vem proti čem. To se mi zdi povsem absurdno – če smo del celote, se s kakršnokoli zaščito od celote osamiš. Poanta lajfa pa je čim globlja integracija s celoto. Mimogrede – na vsako vprašanje je Gorenc odgovarjal blazno agresivno, z glasom, ki ni trpel ugovora, pogostokrat v posmehljivem tonu, tako, da mi je bilo jasno, da konstruktivna debata z njim ni možna.
  Potem pa je rekel, naj na mizo odložimo mobitele. Pride do mize, ob kateri sem sedel, pokaže eni bejbi tri mobitele in jo vpraša, kateri najbolj škodljivo seva. Ona je pač na pamet pokazala enega od njih. Gorenc pa spet zelo agresivno: “Pojma nimaš. Najbolj seva tale.” – in pokaže na enega drugega. V tem trenutku mi je postalo dokončno jasno, da tip živi v enem svojem svetu, ki nima veze z realnostjo – sevanje GSMjev je namreč odvisno od absorbcijskega faktorja SAR, ki mora biti čim manjši, po obliki pa seveda ne vidiš, kakšen SAR ima posamezni mobitel. S kolegom, s katerim sem prišel sva se spogledala, vstala in šla ven – na hrbtu pa prav fizično čutila sovražne poglede Gorenčevih pristašev.

  Mimogrede, zaščitne nalepke proti nezgodam je uporabljal tudi na svojem avtu, pa je bilo vseeno videti, da je bil rahlo zaleten LOLLOLLOL Če bi mu to omenil, bi brez dvoma rekel, da se je z nalepko rešil totalne katastrofe, ki bi bila neizbežna, če je ne bi imelWinkClap

  Aja – takrat so bili še tolarji in folk je govoril, da za energijsko čiščenje hiše računa takratnih 140 jurjev; ne vem pa zihr, če ta info drži.

  Lepo je če deliš
  #12449
  Katja
  Član

  -samocenzura-
  lp:)


  Katja2013-04-03 10:08:49

  Lepo je če deliš
  #12464
  Gaja
  Član

  Saj ravno po ceni in odnosu se vidi, kdo dela s srcem in kdo z denarnico. In že to dovolj jasno priča, komu se napotiti in komu ne. Malo raziskovanja in ljudskega izročila, pa prideš do pravih ljudi. Tej se ponavadi ne oglašujejo, ne reklamirajo, ne zapovedujejo nikakršnega načina življenja in predvsem jim ni cilj da postaneš redna stranka.

  Lepo je če deliš
  #12468
  janko
  Član

  Katja wrote:

  Gorenca sem srečala enkrat. Njegove prve in zadnje besede so bile “zbolela boš”. Tak pristop se mi zdi totalno zgrešen, zame je to black magic.

  in ti… prjazna kuker si… ga niti nisi poslala u tri piiiiii piiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppp…Angry

  samo… če pa mami zmeri bolš zgleda… jo boš pa tut sama prej al slej mal po owinkihkej uprašala, kuko to laufa…Embarrassed
  še par let… par kilc..
  . Tongue LOL

  Flower FlowerFlower čist za usak slučajTongue LOL

  pa srečn nou let Hug

  Lepo je če deliš
  #12493
  Katja
  Član

  – samocenzura
  lp:)katja
  Katja2013-04-03 10:09:54

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.