5. čakra

Prikaz 8 prispevka (od skupno 19)
  • Avtor
    Prispevki
    _alesh_
    Član

tadej pretner wrote: Trenutno pišem nov učbnenik za bioterapevte in moram priznati, da imam ravno pri peti in šesti čakri najmanj novih stvari. Morda bomo kaj novega pogruntali skozi debato.

Kdaj bo končana in kako se bo potem razlikovala s tvojo razprodano
    knjigo Bioenergoterapija? Enaka kopija, malo popravljena,
    dopolnjena izdaja ali nekaj podobnega?

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

_alesh_ wrote:

Trenutno pišem nov učbnenik za bioterapevte in moram priznati, da imam ravno pri peti in šesti čakri najmanj novih stvari. Morda bomo kaj novega pogruntali skozi debato.

Kdaj bo končana in kako se bo potem razlikovala s tvojo razprodano
    knjigo Bioenergoterapija? Enaka kopija, malo popravljena,
    dopolnjena izdaja ali nekaj podobnega?

Ne gre za to, da bo malo popravljena, ampak orenk dodelana. Bioenergoterapijo sem, po pravici povedano, na hitro “zmetal skupaj”, glede na predpisani program, ki je bil sprejet na GZS. Zalaufali smo namreč šolo, a nismo imeli nobenega učbenika. Sedaj pa sem se zadevi orenk posvetil.Poudarek bo predvsem na relaciji pogojeni um – zavestni um.

Aja, če bo vse po sreči, bo zunaj najkasneje 10. februarja
    tadej pretner2009-12-30 17:09:57

Lepo je če deliš
    _alesh_
    Član

Super Thumbs Up

Lepo je če deliš
    Joy
    Član

tadej pretner wrote: Z dermatitisom je takole – nagnjenost/občutljivost je povezana z oslabelo tretjo čakro, v peti pa se odražajo slabosti vseh čaker, zlasti druge in tretje (prvo pa krmili šesta, ne peta).

Ja vem, da so alergije povezane z oslabelo 3. čakro. Sem pomislila, da pa ima konkretno alergija na obrazu tudi povezavo z 5.

Zanimivo, nisem vedela, da se v 5. čakri odražajo slabosti vseh čaker, sem mislila, da je za to odgovorna 1. čakra.

Če pomislim… je res, da kadar imam oslabljeno peto čakro, imam dostikrat tudi drugo blokirano.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Joy wrote:

Z dermatitisom je takole – nagnjenost/občutljivost je povezana z oslabelo tretjo čakro, v peti pa se odražajo slabosti vseh čaker, zlasti druge in tretje (prvo pa krmili šesta, ne peta).

Ja vem, da so alergije povezane z oslabelo 3. čakro. Sem pomislila, da pa ima konkretno alergija na obrazu tudi povezavo z 5.

Zanimivo, nisem vedela, da se v 5. čakri odražajo slabosti vseh čaker, sem mislila, da je za to odgovorna 1. čakra.

Če pomislim… je res, da kadar imam oslabljeno peto čakro, imam dostikrat tudi drugo blokirano.

Saj nisi v temo brcnila. Na delovanje črevesja se nanašata tako prva, kot druga čakra. In ko te stvari ne špilajo v redu (in če zaužiješ preveč takšnih ali drugačnih strupov), rata problem v črevesju. Namreč 70% imunskih celic je v črevesju, pokritih s črevesno floro. Ko čakre ne špilajo o.k., rata ta flora občutljiva na razne plesni, kljive (kandida, zelena plesen), ki naredijo v tej flori dobesedno luknje.Imunske celice so tako odkrite, pade imunski sistem, slabše je izločanje strupov, ki se morajo zato izločati še prek drugih sluznic (npr. pljuča, vagina), hkrati pa rataš alergičen na en kup vrst hrane – to se odraža potem skozi ekceme in takšne pizdarije. Takopravzaprav lahko rečemo, da na dermatitis vpliva delovanje prvih treh in pete čakre, v literaturi pa v glavnem najdeš omembo le tretje, občasno sedme.

Lepo je če deliš

O 5.čakri bi pa tudi mene zanimalo čim več Smile

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

o 5. čakri:
    – takrat ko bi se najraje pogreznila vase in imaš knedl v grlu – takrat govori
    – takrat, ko pa čvekaš in te nihče več ne posluša, pa je čas – da prenehaš in greš v tišino

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 8 prispevka (od skupno 19)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.