2012 –>
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › 2012 –>
- This topic has 406 odgovorov, 32 glasov, and was last updated 7 years, 8 months nazaj by ozelot.
-
AvtorPrispevki
-
12. 12. 2012 ob 12:04 #17984ozelotParticipant12. 12. 2012 ob 12:11 #17985tadej pretnerModerator
ozelot wrote: Tedy noben od linkov ne dela.
Zdaj dela.
12. 12. 2012 ob 14:56 #17986CeresParticipant12. 12. 2012 ob 15:13 #17987ProxyČlanOk, ta tema je sicer fokusirana na 2012, ampak mislim da je treba imeti tukaj fokus bolj dolgoročen – in če ga imaš se pojavi kar nekaj vprašanj (no ja, vsaj v moji glavi ).
Jasno je pač, da smo v edinstvenem obdobju – zavest se viša, energije se spreminjajo, podzavestni vzorci in programi se individualno in globalno sproščajo in prihajajo na dan. To se bo dogajalo zdaj še kar nekaj časa ampak očitno se vsi strinjajo da gre zadeva kar hitro.
-Vse to skupaj pomeni, da se bo mogla človeška civilizacija ornk spremenit, globalne družbene, gospodarske in politične strukture se bodo morale podreti in na novo zgraditi, ker to kar je danes prisotno vsekakor ni v skladu z višjo zavestjo. Kaj to torej pomeni? Kako se bo to dogajalo? Bomo res začasno prešli nazaj v kameno dobo ali pa se bo družba uspela restrukturirati brez večjih težav (yeah right )?
-Naslednji problem pa so ljudje. Če smo res čisto iskreni, potem je jasno, da večina ljudi ni pripravljenih na tako hitro višanje zavesti, vprašanje je sploh če je večina izmed nas tukaj pripravljenih (že za sebe bi težko rekel da sem pripravljen, kljub temu da ok, recimo da v naslednjih desetih letih se da še veliko delati na tem). Že če je 50% ljudi pripravljenih (kar nekako dvomim, pa ne podcenjujem ljudi), potem to še vedno pomeni da mora ostalih 3,5 bilijonov ljudi nekam “izginiti”…kako se bo to zgodilo…bog ve…..
-In še ena stvar, če bodo v 50ih, kaj šele v stotih letih energije res tako visoke, kdo se bo pa lahko sploh še reinkarniral na zemlji? Že zdaj prihajajo na plano sami Indigo otroci in raznih “alienov”, ki so bolj pripravljeni bo pač vedno več. Glede reinkarnacije sem sicer še najmanj na čistem kako to poteka (in bo potekalo), tako, da če mi kdo zna tole razložit bi bil kar happy
No kdor mi zna na to odgovorit, mu častim pijačo
12. 12. 2012 ob 16:39 #17988strelkaParticipantProxy:
Kako si prišel do kamene dobe …?
Če bomo prišli do kamene dobe ..je to tko kot, da ne bi naredil preskoka naprej ampak preskok nazaj ..
se pravi to se je že dogajalo…
Naša DNK ..ne bi napredovala ampak nazadovala….to pa lih ni bistvo ..teh preskokov
Imaš pa zanimivo vprašanje ja ..in to je reinkernacija?
če bomo svi supertruper ..kdo bo potem prišel nazaj na zemljo …
Smešno no ..ampak me pa tole res zanima ….
Če kdo to zna razložiti…strelka2012-12-12 16:41:03
12. 12. 2012 ob 17:20 #17991strelkaParticipantza leto 2012…vseekakor je biti bolje priklopljen…,
http://www.youtube.com/watch?v=S7NZAjhNrQs
strelka2012-12-12 17:21:58
12. 12. 2012 ob 23:43 #17999glasParticipantProxy wrote: Bomo res začasno prešli nazaj v kameno dobo ali pa se bo družba uspela restrukturirati brez večjih težav (yeah right )?
Ko bo zavest še malo zrastla, bo prišla na Zemljo “tehnologija svetlobe” in bo energije še in še, tako da bo energija praktično zastonj.. Lahko si predstavljaš kako lahkotno bo potem zadihat tukaj.. Zaenkrat še nismo pripravljeni za to.. Bo pa kmalu.. To je toraj korak naprej..
So pa tudi napovedi za prihajajoče mesece, o izpadih elektrike, solarnih nevihtah in dolgih obdobij brez elektrike.. Če bo bo, če ne ne.. Ne vem če je to toliko pomembno, zgodi se tako samo to, kar je dobro za nas..
Drugače pa prihodnost je bolj v samooskrbi, da bo vsak sam spet malo bližje Zemlji, lastni vrt, shramba, in uglašenost s cikli narave.. To ni glih kamena doba, je pa korak nazaj, do tja kjer je civilizacija konkretno skrenila iz pravega tira.. (in se priklopila na službe brez smisla, na pesticidne veleblagovnice in na aditive z aditivi hrane ) No saj naprej pa je še mnogooo, ampak najprej je treba priti nazaj na pravi tir..Proxy wrote: 3,5 bilijonov ljudi nekam “izginiti”…kako se bo to zgodilo…bog ve…..
Ma drugače obstajajo tudi prognoze, da bo ostalo v tej dimenziji, (ki jo sedaj frekvenčno zahteva mati Zemlja), le še kaka miljarda ljudi..
Proxy wrote:
-In še ena stvar, če bodo v 50ih, kaj šele v stotih letih energije res tako visoke, kdo se bo pa lahko sploh še reinkarniral na zemlji? Že zdaj prihajajo na plano sami Indigo otroci in raznih “alienov”, ki so bolj pripravljeni bo pač vedno več. Glede reinkarnacije sem sicer še najmanj na čistem kako to poteka (in bo potekalo), tako, da če mi kdo zna tole razložit bi bil kar happyNo kdor mi zna na to odgovorit, mu častim pijačo
Ja glede na to da prihaja obdobje, ko bodo po Zemlji spet hodili “Bogovovi”, je opcija ali postaneš “Bog” ali pa se prepustiš, da boš počasi energetsko preusmerjen na planete in ravni bivanja, kjer boš lahko naprej izkušal kako je bivati kot eno malo bitjece, omejeno in ločeno od Enosti..
Drugače pa ne skrbi glede reinkarnacije.. Saj ne veš kolikokrat si bil inkarniran sploh na Zemlji.. Ne vem zakaj ljudje, ki vedo le za svojo eno (trenutno) inkarnacijo se tako bojijo oditi od tu,..
Manj kot indigo se pa niti zdaj več ne inkarnira..
Oziroma se popravljam, indigo sploh ne več, le še kristalni in naprej..“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.