Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17999
glas
Participant

Proxy wrote: Bomo res začasno prešli nazaj v kameno dobo ali pa se bo družba uspela restrukturirati brez večjih težav (yeah right )?

Ko bo zavest še malo zrastla, bo prišla na Zemljo “tehnologija svetlobe” in bo energije še in še, tako da bo energija praktično zastonj.. Lahko si predstavljaš kako lahkotno bo potem zadihat tukaj.. Zaenkrat še nismo pripravljeni za to.. Bo pa kmalu.. Wink To je toraj korak naprej..
So pa tudi napovedi za prihajajoče mesece, o izpadih elektrike, solarnih nevihtah in dolgih obdobij brez elektrike.. Če bo bo, če ne ne.. Ne vem če je to toliko pomembno, zgodi se tako samo to, kar je dobro za nas..
Drugače pa prihodnost je bolj v samooskrbi, da bo vsak sam spet malo bližje Zemlji, lastni vrt, shramba, in uglašenost s cikli narave.. To ni glih kamena doba, je pa korak nazaj, do tja kjer je civilizacija konkretno skrenila iz pravega tira.. (in se priklopila na službe brez smisla, na pesticidne veleblagovnice in na aditive z aditivi hrane Smile) No saj naprej pa je še mnogooo, ampak najprej je treba priti nazaj na pravi tir.. Approve

Proxy wrote: 3,5 bilijonov ljudi nekam “izginiti”…kako se bo to zgodilo…bog ve…..

Ma drugače obstajajo tudi prognoze, da bo ostalo v tej dimenziji, (ki jo sedaj frekvenčno zahteva mati Zemlja), le še kaka miljarda ljudi..

Proxy wrote:
-In še ena stvar, če bodo v 50ih, kaj šele v stotih letih energije res tako visoke, kdo se bo pa lahko sploh še reinkarniral na zemlji? Že zdaj prihajajo na plano sami Indigo otroci in raznih “alienov”, ki so bolj pripravljeni bo pač vedno več. Glede reinkarnacije sem sicer še najmanj na čistem kako to poteka (in bo potekalo), tako, da če mi kdo zna tole razložit bi bil kar happy Smile

No kdor mi zna na to odgovorit, mu častim pijačoBeer

Ja glede na to da prihaja obdobje, ko bodo po Zemlji spet hodili “Bogovovi”, je opcija ali postaneš “Bog” ali pa se prepustiš, da boš počasi energetsko preusmerjen na planete in ravni bivanja, kjer boš lahko naprej izkušal kako je bivati kot eno malo bitjece, omejeno in ločeno od Enosti..
Drugače pa ne skrbi glede reinkarnacije.. Saj ne veš kolikokrat si bil inkarniran sploh na Zemlji.. Ne vem zakaj ljudje, ki vedo le za svojo eno (trenutno) inkarnacijo se tako bojijo oditi od tu,.. Smile
Manj kot indigo se pa niti zdaj več ne inkarnira..
Oziroma se popravljam, indigo sploh ne več, le še kristalni in naprej.. Wink

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”