Reply To: Živa voda

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Živa voda Reply To: Živa voda

#29523
ozelot
Participant

Jutri 20.7 po 18h zvečer pejte po vodo k izviru in cel mesec boste imeli doma sveto vodo. Ko prideš do izvira se prikloniš moški z desno nogo naprej ženske z levo, zajameš vodo proti toku z dlanmi in se umiješ po obrazu. Potem spiješ 9 požirkov če se ne motim in obred je končan. (za točnost podatkov kontaktiraj avtorico članka) Vodo potem uporabljaš kak dl na dan naslednjih 28 dni tako da jo zmešaš z naprimer vrčem vode ki ga misliš izpiti tisti dan in vsa voda spremeni svoje lastnosti.

http://www.sebur.si/

Znanstveniki so dokazali, da Sonce vpliva na življenje na Zemlji prek vode

Zadnje ugotovitve profesorja VladimiraVladimirovičaTsetlina z Inštituta za biomedicino na Akademiji znanosti Ruske federacije kot kaže dajejo odgovor na vprašanje kaj in kako vlada svetu.

V.V.Tsetlin je dokazal, da vpliv na vse organizme na Zemlji prihaja iz vesolja. Rezultati njegovih raziskav vode dajejo potrditev domnevi, da je vse življenje na Zemlji vodeno od zunaj in poteka prek vode! Voda je večinski del našega organizma, saj zapolnjuje vse prostore med celicami in celice same. Več kot 2/3 Zemlje predstavlja voda, ki je v plinastem agregatnem stanju tudi večinski del zraka. Voda se odziva na najmanjše spremembe v okolju, pa tudi na premikanje zemeljskih plasti, lunine mene in gibanje sonca.

Vpliv ciklusov sonca in planetov na biosfero sta opazila že znanstvenika AleksanderČuževskij in Vladimir Vernadsky pred več kot 50 leti. Moderna znanost je potrdilanjuneugotovitve. Profesor Tsetlinje izvedel številne poskuse z merjenjem prevodnosti električnega toka v vodi in s svojimi raziskavami želel potrditi hipotezo, da astronomski dejavniki v vesolju in geofizikalni dejavniki na Zemlji vplivajo na biosfero in se spreminjajo tekom dneva in tekom leta v odvisnosti od delovanja in položaja Sonca. Pred leti jeTsetlin proučeval lastnosti vode, ki jo uporabljajo astronavti na mednarodni vesoljski postaji. Opazil je, da je prevodnost električnega toka v vodi čez dan nihala. Ob 10.00 in ob 18.00 je imela na primer največjo prevodnost, molekule so bile visoko aktivne. Ob 13.00 in ob 04. zjutraj pa je bila voda skoraj neprevodna in molekule v stanju popolnega mirovanja. Profesor je meritve električne prevodnosti vode opravil tudi 18.1. zvečer in presenečen ugotovil, da je prevodnost padla na minimum in v takšnem stanju ostala vse do polnoči. Nadaljnje študije so potrdile povezavo elektromagnetnega polja Zemlje, ki se spreminja glede na njen položaj v vesolju in glede na vpliv Lune in Sonca, in električne prevodnosti vode . Poleg dnevnega ciklusa sonce deluje tudi s svojim 27-dnevnim ciklusom, ko naredi popoln obrat okrog svoje osi.

Vesolje ni kaotično. V vesolju vladata red in ravnovesje. V daljni preteklosti so ljudje to upoštevali in se ravnali po kozmičnem redu. Verski obredi so bili vezani na določen astronomski dogodek. Najpomembnejša sta bila poletni in zimski solsticij. Stari Slovani so praznovali novo leto na dan zimskega solsticija, torej 21. ali 22.decembra.Zanimivo je, da je v tem času razdalja med Zemljo in Soncem najmanjša – 149 miljonov km.

Meritve, ki jih je Tsetlin opravil v času zimskega solsticija so pokazale, da je voda 21.12. mirovala od 18.00 do polnoči, torej kar 6 ur, sicer pa so dnevne meritve pokazale njeno mirovanje le eno uro na dan. Čez 27 dni so meritve vode pokazale popolnoma enake rezultate.Prof.Tsetlin je opravil meritve vode vsak dan in ugotovil, da voda vsakih 27 dni spremeni svoje lastnosti. To se zgodi 14– krat letno: v noči na 23.12., 19.1., 14.2., 11.3., 6.4., 2.5., 28.5., 23.6., 20.7., 15.8., 10.9., 6.10., 1.11., 27.11.Večina teh dni so cerkveni prazniki.

Po ugotovitvah prof.Tsetlina je voda na dan zimskegasolsticija zelo mirna, njena električna prevodnost je nizka in oksidacijski procesi v celicah so zato počasnejši. Nižja je električna prevodnost vode, večja je njena kakovost.

Sonce potrebuje za obrat okrog svoje osi 27 dni. Od zimskega sončnega obrata 21/22.12. do 18/19.1. je 27 dni. Za pravoslavce je 19.1. praznik Teofanija ali Jezusov krst. Ključno vlogo pri cerkvenem obredju ima seveda voda, ki jo v cerkvenem kanonu imenujejo krstilna voda. Gre za t.i. sveto vodo. Sakralni značaj svete vode po cerkvenem kanonu znanost razlaga s fizikalnimi in kemijskimi zakonitostmi. Cerkev je seveda do znanstvenih raziskav svete vode previdna. Kdo ali kaj ima za zasluge za to, da t.i.
sveta voda deluje na duhovno in telesno zdravje, je seveda zelo pomembno. Medtem ko religija govori o Božji milosti, ki prihaja na Zemljo s posvečeno vodo, in o vodi, ki ima božansko energijo Svetega duha iz Nebes, znanstveniki dokazujejo, da so ta Nebesa vesolje, ki deluje na strukturo vode. Zagotovo datum 19.januar, ko je Janez Krstnik v reki Jordan krstil Jezusa Kristusa, ni naključje. Dejstvo je, da so ljudje v davni preteklosti zelo dobro poznali vpliv Sonca na življenje na Zemlji , saj je bila njihova zavest razširjena v zavest narave. Voda je 19. januarja popolnoma prevodna za čisto informacijo in zato je bil t.i. sveti krst prav na ta dan.

Pravoslavci se 19.januarja obredno okopajo v ledeni vodi, kar naj bi jih duhovno očistilo in jim vse leto zagotavljalo zdravje. Ta tradicija ima globoke korenine v času daleč pred krščanstvom. Slovanska tradicija kopanja v mrzli vodi izhaja že iz časa Skitov, ki so svoje otroke kopali v mrzli vodi in jih tako krepili za življenje v težkih naravnih pogojih. Kopanje v hladni vodi je bilo pri starih Slovanih tudi del iniciacije v bojevnika. Cerkev starodavnih ljudskih običajev ni mogla izkoreniniti, zato jim je dala razlago po svojem kanonu. Medtem ko je bilo kopanje v mrzli vodi 19.januarja del cerkvenega obredja, je bilo kopanje v mrzli vodi izven tega datuma za cerkev nesprejemljivo in oklicano za pogansko.

V Makedoniji 19.januarja praznujejo cerkveni praznikbogojavljanje ali vodice. Tako se na praznični dan tudi pozdravljajo »Bog se javi!« Gre za praznovanje krsta Jezusa Kristusa v Jordanu in v spomin na ta dogodek se krsti voda. Običaj je, da se v mrzlo reko ali jezero vrže lesen križ in tisti, ki ga prinese, dobi od popa blagoslov za vse leto, mora pa se tudi preobraziti in razsvetliti svoje misli.

Čaščenje Sonca kot vrhovnega božanstva ima zagotovo vzrok v njegovem vplivu na življenje na Zemlji. Današnje religije so na mesto Sonca seveda postavile svoje Bogove. Vpliv Sonca na življenje na Zemlji je del kozmičnega reda, ki mu lahko rečemo tudi božanski načrt. Voda, ki jo zajamemo iz izvira ali nalijemo iz pipe v času poldneva, sončnega vzhoda in na večer pred vsakim 27. dnem šteto od zimskega sončnega obrata dalje (lani je bil sončni obrat 21.12.), je sveta ali božanska voda. Ne potrebuje nobenih cerkvenih blagoslovov, ker nosi čisto informacijo najvišjega in edinega božanstva – Sonca. To je zdravilna voda, ki blagodejno deluje na naše trojstvo – telo, dušo in duha. Nič nenavadnega ni, da Rusi po kopanju v ledeno mrzli vodi vzklikajo »Božansko!«.

Nasvet: Na dan, ko sonce zaključi svoj obrat okrog svoje osi, si privoščite kopel v jezeru ali reki. Počutili se boste kot prerojeni. Ta dan pojdite tudi po vodo k izviru. Nalijte si nekaj litrov in vsak dan pijte po 150 ml te vode. Vaše počutje bo odlično, zdravstveno stanje pa iz dneva v dan boljše.

Maria Ana Kolman

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem