Reply To: Živa voda

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Živa voda Reply To: Živa voda

#27150
glas
Participant

Glede vode se mi zdi pomembno v štartu to, kar govori že Avatar čez vso temo.. Piti je najbolje direkt ŽIVO VODO, boljšega po moje ni..
Saj če želiš to vodo še dodatno informirati za kak namen, ni nič slabega v temu, ampak vseeno.. zakaj bi pil mrtvo vodo, ki bi jo najprej poskusil oživljati (bolj ali manj uspešno), če je po Sloveniji kamor se obrneš kak kvaliteten izvir..
Jaz imam par priljubljenih destinacij, ena njapogostejših je trenutno Snovik, tudi izvir Kamniške Bistrice seveda itd.. Pa skoraj na vsakem energetskem parku v Sloveniji se nahaja še izvir vode, in če tam naloudaš kanistre, to pomeni še ekstra energetizirano živo vodo za tebe da dalj časa.. Taka voda ostane zeloo dolgo, pa je skoz kvalitetna, ne dobi vonja, kot ga dobi natočena voda iz pipe..
Doma imamo sicer na pipi povratno osmozo, ampak ni ga čež direktni biser iz globine Zemlje.. Informiranje vode pa je itak nekaj najbolj enostavnega, saj je voda zelooo dovzetna.. Ampak jaz mislim, da je najpomembnejše infromiranje vode, tistih kanistrov vode v našem telesu..
Če skrbiš za primerno lastno energetiko, bo tvojih 70% (vodenega) telesa, nato tudi primerno energetiziranega in informiranega..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”