Reply To: Zepo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zepo Reply To: Zepo

#14744
tadej pretner
Moderator

ANA wrote: pa toliko znanja in izkušenj z duhovnostjo….verjetno mu je ravno zato bilo veliko prihranjenega…hitra smrt je velik blagoslov…

Flower

Problem je bil v tem, da znanja, ki ga je imel na intelektualni ravni, ni uspel prenesti v svoje življenje. Kljub ekstremnim težavam v mladosti je bil vedno pokončen – a v ozadju te pokončnosti je bilo dejstvo, da je znal bolečino izkontrolirati in obvladati- ampak ostala je v njemu.

Nekaterih stvari pač ne moreš preskočiti. Z duhovnostjo se je sicer začel ukvarjati pred cca 6 leti. Takrat se je kot popoln začetnik pojavil na eni moji delavnici. Potem pa je požiral knjige z ezoterično tematiko, hodil po aktualnih delavnicah in hitro dojel povprečen nivo teh delavnic – bil je zagnan in brihten, zato je že po dobrih treh letih ukvarjanja s tem začel duhovnost učiti sam. A fokus je imel na pridobivanju novih podatkov, zmanjkalo pa mu ga je za sprocesiranje ujete čustvene energije, ki jo je imel zaradi izjemno težke mladosti zelo veliko. In to ga je neslo.
Zanimivo je, kako na tole, kar sem napisal kaže eden zadnjih stavkov, ki mi jih je izrekel v živo. Lani jeseni je na Krki lovil ribe in jaz sem se na poti v Zagreb tam ustavil. Šla sva na kavo in ko sem odhajal in lezel v avto je rekel: Veš, jaz imam duhovnost tule (in pokazal na čelo).
Kakorkoli, upam, da je našel svoj mir.
Lepo je če deliš