Reply To: Zemlja in spremembe

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zemlja in spremembe Reply To: Zemlja in spremembe

#22792
glas
Participant

Če mislite, da letošnja (ne)zima ena najbolj čudnih, počakajte na letošnjo poletje.. Klimatologom se že rola, po inetrnetu pa krožijo članki da prihaja inferno..

članek: http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/zemlja-bo-gorela-leto-2014-najtoplejse-do-zdaj

KLIMATSKE SPREMEMBE
Zemlja bo gorela: leto 2014 najtoplejše do zdaj

Vreme bo še slabše, prihajajo potresi in vulkanski izbruhi. Zemljina površina se bo spremenila v nekaj nam popolnoma neznanega.

Znanstveniki so prepričani, da bo leto 2014 najtoplejše do zdaj. Vzrok za to naj bi bil El Ninjo, globalno razširjen pojav na stičišču zraka in morja, ki se pojavlja na vsake tri do osem let tako v Pacifiškem kot Atlantskem in Indijskem oceanu. Je najbolj znan vremenski pojav, ki ga ni mogoče napovedati. In ta naj bi povzročil, da bo v atmosfero šla ogromna količina toplote, poroča Daily Mail.

Nemški znanstveniki ob tem pravijo, da je mogoče pojav El Ninjo napovedati za leto vnaprej, a ker je temperatura vode pod vplivom vetrov, ki pihajo prek ekvatorja, so možnosti napovedovanja omejene na pol leta. Stroka pa se strinja, da je naš planet vsakih deset let prizadet z uničujočo sušo in ogromnimi požari in da je verjetnost, da se to zgodi prav letos, kar 75-odstotna.

Vrhunec avgusta 2014
Medtem pa, če gre verjeti ameriškemu profesorju dr. Kaplanu, nam zadnje vremenske spremembe napovedujejo uničujočo katastrofo, ki prihaja s poletjem. Profesor astronomskega oddelka univerze v Teksasu, tako radio Turner, meni, da se bo objekt, velik kot planet, približal Zemlji avgusta 2014. Zemlja bo nato čutila vpliv, preden se bo planet približal, in sicer zaradi gravitacije tega nebesnega telesa.

Če je Kaplanov izračun točen, se bomo soočili s katastrofalnimi nesrečami. Vreme bo še slabše, prihajajo potresi in vulkanski izbruhi. Zemljina površina se bo spremenila v nekaj nam popolnoma neznanega.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”