Reply To: Zdravila ali zgodba o prevari?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Zdravila ali zgodba o prevari? Reply To: Zdravila ali zgodba o prevari?

#7186
klemen11
Član

strelka wrote: Klemen 11, kaj pa ti porečeš na vse skupaj …tisto je le članek.

primerjat nekoč in zdaj …je bolj težko. Tud tempo življenja je čist drug …včasih so umirali zaradi starosti , ker niso vedli da imajo bolezen , ki je sedaj ozdravljiva. Oz se jo da pravočasno odkritzi in tudi kolikor toliko uspešno zdravit.

npr. prašičja gripa …so javno priznali da je bil nateg…
spomnimo se , kakšna panika ej nastala o pandemijo štičje gripe ..vse stare zaloge tamifluja so šel ..na koncu pa je bilo povedano …da tudi tamiflu , če bi si to zgodilo je bolj blažev žegen.

… nisem sicer (še) prebral knjige, ampak sodeč po njeni predstavitvi gre za resno znanstveno podprto raziskavo…. to kar ona govori mi je itak že jasno par let…. ni edina, ki govori o tem… imam tudi par kolegov, ki poznajo od znotraj to zdravstveno/farmacevtsko sceno… kdor misli, da gre samo za še eno od umetno sproduciranih zarot je slep…. farmacevtski lobiji so globoko ukoreninjeni v vseh porah družbe in v želji po moči in kopičenju kapitala so sposobni narest marsikaj… potvarjati in prilagajati raziskave, podkupovati zdravnike in politike, da ne govorimo o kontroli in usmerjanju množičnih medijev… WHO je pa itak burleska…. dokazov za njihove natege, kraje in manipulacije je zadosti, vendar težko se je boriti z mlini na veter (poglejmo primer Jane Burgermeister)…. problem je ker folk naseda množičnim medijem, namesto da bi začel misliti z lastno glavo… zato pa je net eden najpomembnejših izumov človeštva… poleg gore smeti lahko najdemo tudi mnenja in raziskave neodvisnih raziskovalcev, ki so precej bolj merodajna kot ‘kupljene’ raziskave…
Tudi MMS (opisan v drugi temi) je ena od alternativni rešitev, za katero farmacevti niso navdušeni, da bi jo raziskovali… ker se je ne da patentirat in prodat…. konec koncev se uporablja že stoletja za čiščenje vode….potem pa v javnih medijih vidiš objave… Javna agencija za zdravila opozarja – MMS zdravju nevaren…. smešno…. gremo raje v lekarne kupovat in goltat tabletke…
Lepo je če deliš