Reply To: Zaznavanje zvokov

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Zaznavanje zvokov Reply To: Zaznavanje zvokov

#13465
Ceres
Participant

V zadnjih Misterijih je objavljen intervju s Stanislavom Besom z naslovom Zdravilno brnenje, pa glede na to, da mi je gospod lani pozdravil pljučnico, mojemu cimru pa visok očesni pritisk, sem revijo kupila.

Bes zdravi z zvočnimi vilicami, piše pa v podlistku takole:

“Učinkovitost zdravljenja z glasbenimi vilicami temelji delno na čustvenem vplivu, pa tudi na dejstvu, da zvična frekvenca glasbenih vilic resonira z biofrekvenco organov in različnimi telesnimi sistemi. Prebavila na primer resonirajo s tonom F, ton C nas povezuje z vesoljem in zdravi luskavico, medtem ko s kombinacijo posebnih tonov zdravimo onkološke težave. Medicinski strokovnjaki in fiziki so odkrili, da ima zvočna vibracija glasbenih vilic močan vpliv predvsem na vegetativno živčevje – z nevrološko stimulacijo možganov in sprožanjem pozitivnih vibracij v podzavesti. …

Osnovni princip zdravljenja z glasbenimi vilicami pravi, da fizične in duševne bolezenske simpotme ustvarja energijsko polje. Če energijsko polje spremenimo, se spremenijo tudi človekovi fizični in duševni vedensjki vzorci. Z zvočno vibracijo glasbenih vilic uglašujemo posamezna polja v resonanco z univerzalnim energijskim poljem…”

Lepo je če deliš