Reply To: zanimivosti

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori zanimivosti Reply To: zanimivosti

#17354
glas
Participant

strelka wrote:

Sej ne da iščem dlaku v jajcu ..Big smile izpade pa ponavadi takoLOL
ampak …empatija je tud , da občutiš nasprotnikov strah.Embarrassed.


..

Saj ne da bi želel dokazat svoj prav Tongue ampak strahovi so bolj kot ne podzavestno vcepljeni in ljudi delujejo kot računalniki.. Tisti (psihopati), ki jim je bila empatija prveč naporna za izvajanje, so raje kar vso človeštvo shipnotizirali s pomočjo TV, poročil, časopisov, dnevnikov itd.. Čez filme in druge oblike zabave so človeštvu vsadili podzavestne strahove, tudi s pomočjo religij kjer so nadgradili v nevrednost in nezmožnost doseči božanstvo (in se ga hkrati močmo bati.. Smile )
In ko so vse to uvedli se jim z empatijo ni več treba ukvarjati, ker človetvo naredi to kar oni pritisnejo..

Ups se popravljam:
Človeštvo je delalo to kar so oni pritiskali.. isto kot tudi dela računalnik točno to, za kar je sprogramiran.. Ne rabiš se vživeti v njega, saj je že sprogramiran v nulo za to, da ti služi, ima naloženih več zelo kompleksnih programov, ki med sabo sodelujejo in se nadgrajujejo, ti le pritiskaš na gumbe in dobiž željeni rezultat..

Tako so tudi oni dooooooolgo le pritiskali na gumbe in človetvo je vedno storilo to, kar se je od njega pričakovalo.. Zdaj govorim že bolj o reptilih Wink vsi ostali psihopati so le njihovi bolj in manj slabši učenci od njih..

Smile

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”