Reply To: Zakisanost telesa

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Zakisanost telesa Reply To: Zakisanost telesa

#1284

Veria wrote:

Skokica, ker si začela spreminjati način prehranjevanja, se bodo pospešeno začeli izločati tudi toksini. Pri tem so zelo obremenjena jetra, vranica in ledvica. Zelo, ampak res zelo veliko moraš piti vode, da toksine izločiš iz telesa.

Kar se razstrupljanja tiče, bi predlagala pitje zelenega čaja. Tistega pravega, iz čajnice, ne “filter vrečk”. Moje alergije so odpadle kar same od sebe. Res je, da ga spijem ogromno, od enega do dva litra na dan, ampak verjamem, da tudi manjše količine blagodejno vplivajo na telo. Poleg tega so zelo fajn tudi občasne kopeli s sodo bikarbono, ki je sicer bazična, in vleče vse strupe ven iz telesa. Aja, pa ven vse “stare, sive” plombe in zamenjat z belimi, ker sive kar fajn zastrupljajo telo…

Skokica, glede zakisanosti pa – kot so dejali že ostali: sprememba prehrane in ublažitev stresa – z rotacijo zornega kota in preko gibanja, ustvarjanja ali tistih aktivnosti pač, ki te sproščajo in pomirjajo… bodisi je to kuhanje in pečenje bodisi ljubljenje in posteljni užitki bodisi sprehodi v naravo in šport bodisi joga, slikanje, risanje, petje, poslušanje glasbe, branje knjig, gledanje filmov, itd. itd…. počni čimveč tistega, kar je blagodejno za tvojo dušo….

Srečno!

Lepo je če deliš