Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Veganstvo, vegetarijanstvo,.. Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..

#21935
ozelot
Participant

tadej pretner wrote:

Lihkar imeli kanaliziranje in govora o tem kako ribe pa naj bo morske ali sladkovodne (na vibracijskem nivoju so enake in sorodne) zelo zavirajo duhovno prebujenje. To je pa zato ker se tako odzivajo (izražajo nestrinjanje) na radiacijo ki jo je v vodi povzročila Fokušima. Isto velja za ostale morske sadeže Na današnji dan naj bi vse sadje in zelenjava dobile neko novo frekvenco ki naj bi pospeševala prebujenje. To je bilo napovedano davno že v svetem pismu.

Stari, vsakemu svoje.

Osebno 90% “kanalizatorjem” ne bi dal vahtat niti narisane ovce , saj je “skanalizirano” neposredno odvisno od notranjega sveta kanalizatorja, njegovega znanja, prepričanj, skratka NJEGOVEGA odnosa do tematike, ki jo kanalizira. Kakršnekoli vibre zaznaš, vedno je um tisti, ki jih prevede v misli/informacije, če pa kdo govori skozi tebe, pa gre za entiteto, katere duhovni nivo je načeloma omejen in vprašljiv.

Germain pravi: “to telo (kanalizator) uporabljam na enak način kot vi uporabljate svojega. Razlika je le v tem da jaz znam ven kadarkoli vi pa le med meditacijo ali med spanjem.” in “Večina kanalizatorjev kanalizira svoj lasten um in ne mene. Med 38 kanalizatorji ki so trdili da me kanalizrajo so samo trije pravi.” Ali je to entiteta ali nekdo ki je kupil izpit za vnebovzetje naj vsak sam presodi. Meni odgovarja zaenkrat brezpogojno.

Hm.. Ashamarae ki ga kanalizira (pa ne samo njega) je tak zelo cmerav človek in ni čisto nič podoben Germainu. Ko kanalizira druge ki znajo biti ali zelo odrezavi, nežni, strogi,.. skratka hočem reč da tako razsežen pa nihče ne more biti.

Čudno da ta forum še nima teme na kanaliziranje.

Bi pa še nekaj okol hrane da vsega ne skanaliziram..

Torej včasih se mi je dogajalo da sem se po pitju pepsija ali coca cole začel trest. Zdej se mi to dogaja po raznih kalčkih, solatah, sadju ali kaki hrani za katero smatram da je zdrava, živa kolikortoliko, kvalitetna… To tresenje je kot mrzlica in me šopa ne konstantno ampak v valovih. Imam občutek tudi kot bi me zeblo čeprav me ne. Kak dan nazaj sem si izmeril cuker ko me je tako šejkalo in je bil 6,2 po jedi.

Kaka ideja o čem se gre?

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem