Reply To: v živo ali na pivo.. :)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori v živo ali na pivo.. :) Reply To: v živo ali na pivo.. :)

#24226
Robert Zupančič
Participant

ozelot wrote: Lahko bi šli enkrat skupaj na pivo. Kle smo se znašli istočasno na istem planetu pa si nimamo drugega za povedat kot kdo je pametnejši od drugega.

To je pa ideja STOLETJA!!! In natanko to je tisto, kar pogrešam pri marsikom. Preveč distancirane drže. Spomnim se, ko sem hodil na priprave za angleščino (Cambridge izpiti FCE in CAE) v eno šolo tujih jezikov, nas je poučeval “native speaker” iz Irske in postala sva res dobra frenda. Začelo se je tako, da smo občasno s skupino po predavanjih šli na pir, potem pa sva se čedalje pogosteje začela dobivati kar sama. Imela sva veliko istih tem (glasba, ljubezen do Guiness piva itd.), zato so bila druženja prijetna in v obojestransko korist. Tudi meni je bil velik privilegij se takole družiti z “native speakerjem” sredi Ljubljane, ki je bil, mimogrede, še moj učitelj angleščine Wink Zakon bi bil to! Ajde, kdo je torej za?

P.S. Zaradi objektivnih razlogov bi se MORDA lahko dobili kje v bližini Ozelotovega doma… Vsem nam bo namreč lažje priti do njega kot njemu nekam drugam!

ROBERT ZUPANČIČ

Robert Zupančič2014-05-22 17:44:15

Lepo je če deliš