Reply To: to in ono o partnerstvu

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast to in ono o partnerstvu Reply To: to in ono o partnerstvu

#1898
zofija
Član

Vam moram povedati, da sem prov vesela, da dežuje, sem hotela že zjutraj na vrt ampak odpade in, če tkle pomislim, se mi danes niti ni ljubilo neki po kolenih se plaziti, aleluža. hvala, hvalaSmile.

Z ozirom nato, pa, da imamo tale oddelk na forumu, pa družine, prijatelje, partnerje, odnose na tak al pa drugačen način, izkušnje, ki so zelo dragocene, se pa meni ful da kaj napisati, kako svojo izkušnjo iz sebe ven seveda. Se mi zdi, da so izkušnje del nas vseh tukaj in sedaj(vsi smo povezani), zatorej se mi zdi, da smo si različni ampak, do neke mere pa zelo podobni, kot jajce jajcu.

Tk de, jaz bom še kako svojo izkušnjo napisala v ta oddelk in obljubim, da se bom potrudila, da ne bom preveč težila, če pa slučajno prekoračim mejo teženja, me pa prosim opozorite oz. skenslite dragi bratje in sestre, jaz vam popolnoma zaupam.

Ne vem, kar nekako sem s tem forumom odkrila neko pisateljico v meni hahaha, in nikoli, res nikoli prej si tega nisem mislila, kaj šele predstavljala, da bi jaz sploh tkle pisala, ja, zgleda, da bolj si odprt, bolj se ti odpirajo stvari…

Hvala, zofka filozofka(pa sej bi šla zofe filat, pa ni dobr plačan hahaha)
Lepo je če deliš