Reply To: to in ono o partnerstvu

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast to in ono o partnerstvu Reply To: to in ono o partnerstvu

#1941
zofija
Član

Jaz sem pa včasih dobesedno z plonk listki hodila naokoli. Izdelala sem si take kartončke, ki je bil vsak drugačne barve in na vsakega od njih sem napisala: Se pravi, na enega ljubezen, na drugega harmonija, tretji je bil iskrenost, četrti poštenost in peti preprostost. In sem z njimi, ponavadi so bili v denarnici, hodila naokoli. In nekako so bila, so to moja pravila.

In vedno preden sem zaspala, sem sebe v povezavi s temi mojimi kartončki analizirala in se spraševala, ali sem jaz tisti dan spoštovala te kartončke, se pravi moja pravila, ali sem jih kršila. Če sem jih kršila, sem se vedno vprašala zakaj in pogledala zadevo iz vseh zornih kotov kot nekakšen opazovalec dogodka. In to še do danes počnem, sam, da sedaj brez kartončkov.

Zjutraj pa, ko se zbudim, si pa vedno nekako vizualiziram dan in sicer, kaj moram pod nujno narest in kako si želim, da bi stvar potekala, pol pa, kaj bi blo fajn narest in kaj lahko preložim na jutri(ta mi je pri srcu). Za lenarjanje se pa ponavadi odločim po jutranjem sprehodu, saj imam psa.

Men so moji polnk listki pomagal in v kolker sem jih prekršila me je kartonček(dogodek) kuj po glav useku, pa moram vam povedat, da me vedno manj po glavi seka.

Mejmo se lepo…..
Lepo je če deliš