Reply To: to in ono o partnerstvu

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast to in ono o partnerstvu Reply To: to in ono o partnerstvu

#1906
zofija
Član

Napsha wrote: Mam tle pred sabo kot neke oporne tocke za izmenjavo feedbacka, namenjen bolj za recimo delo v parih pri raznih studijih, ampak se mi zdi koristno tud za cist obicne dnevne razgovore. Pravi za tiste, ki so v vlogi poslusalca:
– bodi pozoren preprosto slisati kaj je povedano, kako je povedano, brez da ze vnaprej predvidevas, da ze ves kaj druga oseba misli, ce rabis pojasnilo, vprasaj
– opazuj ce hoces takoj razlagati, interpretirati, opravicevati……
– ali si lahko radoveden kaj se ti pojavi v mislih ko poslusas (pozitivno/negativno)
– ali lahko pavziras preden interpretiras, sodis, zavrnes ali zakacis….

Tud jst sm precej bl tih kt sm bla, hahaha, sej ko zacnes spoznavat, da so to samo triki uma, ko hoce bit poseben in pa najveckrat samo slisati samega sebe, pa itd, itd, ti tud kar mal zmanjka snovi za govort hahaha….

Groetjes en kussjes naar amsterdam( pa saj poznaš tisti komad od Ribje čorbe: in the city of amsterdam, you can buy a lot of fun…..)

Ejga, js se strinjam z tvojimi opornimi točkami, sam se pa tud sebe spolnim, ko sem jih nekoč pisala, sam sem jih pa vedno nekako obšla, ker do neke mere so mi koristila, pol so mi pa začela škodovati. Veš, to je pa moja šola: pravila so zato, da se jih krši, ko jih pa enkrat prekršiš, pa, pol že nekako veš zakaj so…..

V glavnem, jaz tud tebe mam ful rada in komi čakam, da prideš na moj hribček na žur, in to na takega kot sva ga midve vajeni, pa pozdravi PJ ja, ko ga boš videla, pa povej mu, da mam tud nega rada ful, pa, da tud on vabljen na moj hribček…Pa hvala za povabilo v A’dam!

Tvoja prijatejica NadkaHeart
Lepo je če deliš