Reply To: to in ono o partnerstvu

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast to in ono o partnerstvu Reply To: to in ono o partnerstvu

#1922
Napsha
Član

Groetjes en kussjes naar amsterdam( pa saj poznaš tisti komad od Ribje čorbe: in the city of amsterdam, you can buy a lot of fun…..)

Ejga, js se strinjam z tvojimi opornimi točkami, sam se pa tud sebe spolnim, ko sem jih nekoč pisala, sam sem jih pa vedno nekako obšla, ker do neke mere so mi koristila, pol so mi pa začela škodovati. Veš, to je pa moja šola: pravila so zato, da se jih krši, ko jih pa enkrat prekršiš, pa, pol že nekako veš zakaj so…..

V glavnem, jaz tud tebe mam ful rada in komi čakam, da prideš na moj hribček na žur, in to na takega kot sva ga midve vajeni, pa pozdravi PJ ja, ko ga boš videla, pa povej mu, da mam tud nega rada ful, pa, da tud on vabljen na moj hribček…Pa hvala za povabilo v A’dam!

Tvoja prijatejica NadkaHeart

[/QUOTE]

Haha sej jst tud lih ne hodm okol s plonk listkom, sm pa mal manj poskocna pr pametovanju za druge haha, pravila pa mislem da so dobra za cesto, da ni prevec zmede, drgac pa lohk vc skode kt dobrga nardijo, ce se jih clovk oprijema kt pjanc plota, ane ane, haha

Nadka, tud jst mam tebe ful ful rada, bom pozdravla PJa, zdele mam mal bolj zasedene dneve, v sredo grem pa za en teden na pot, pa se pol spet slismo, cavci

Lepo je če deliš