Reply To: to in ono o partnerstvu

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast to in ono o partnerstvu Reply To: to in ono o partnerstvu

#1881
zofija
Član

Evo, vidiš rezina zlata, nikoli ni prepozno, sem se kuj pesmico naučila(tk de ni nič zamujenega, vidiš vse se da kuj popraviti) in vem, da bom sedaj manj denarja za spodnje perilo porabila hahahaha.

Si me pa neki drugega naučila(ne vem lih kak ti je to ratalo ampak ti je) in sicer, da sreča lahko pride samo iz moje notranjosti in je plod moje ljubezni in torej ne od soseda ali pa ti meni-jaz tebi. Ko sem se jaz tega zavedala, da me ne more osrečiti noben drug le jaz sama sebe, sem pogumno z nogami do tal stopila na pot. In pri tem si mi zelo pomagala, saj je bilo viharno, na trenutke kar mal preveč ampak što ne ubija-jača.

Res se je splačalo, ker ljubezni ti noben ne more vzeti, lahko ti vzamejo hišo, denar, avto…celo svobodo ti lahko vzamejo in te dajo v pripor ampak ljubezni pa ne, nikoli in tukaj sem jaz našla svojo srečo, ker tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi samo srečo. Juhuhu!!!

Pa še nekaj me je prešinilo, da tale pregovor(rada imam pregovore): daleč od oči, daleč od srca, zame ne velja več, ker men se zdi, da čist blizu srca, če je to to!

Z ljubeznijo vsem,Heart zofka filozofka
Lepo je če deliš