Reply To: tesla metamorfoza

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina tesla metamorfoza Reply To: tesla metamorfoza

#17689
grega
Član

tadej pretner wrote:

A smo o tem že kaj povedali? Sicer google pove par stvari mene pa bolj zanima kaka človeška izjava o tem.

Reconnection, tesla metamorfoza, kvantni entraintment – pri vseh treh metodah gre za delo z isto energijo. Problem je v tem, da se grejo vsi trije avtorji (avtor Tesla met je Anja Petrović) precejšnje egotripe, kar je skregano z osnovno idejo in gibalom vseh treh tehnik. In kolikor mi je znano, se nobeden od naštetih treh avtorjev resno ne ukvarja z edino oviro, ki stoji med praktikantom metode in čudežnim rezultatom – ta ovira pa je omejitev oziroma omejitve uma.
Evo – ravno mam v obdelavi tri knjige Franka Kinslowa (kvantni entraintment) in ne dojamem, kaj naj bi novega odkril.
Tukaj se popolnoma strinjam s tabo. Pri vseh teh treh metodah, gre za eno in isto izvedbo…kako speči palačinke na 101 način…palačinka je še zmeraj palačinka. Tega Kinslowa sem bral, ko še ni bil tako popularen v Evropi, mislim, da 2009, ko je bil v bistvu še čist neznan…kupil sem njegovo knjigo in praktično preizkusil “Quantum Entrainment”. Zadeva je dobro šibala, tako kot vse podobne metode, osnova pa je praznina, oziroma on ima izraz “pure consciousness“. Sedaj vidim, da so se njegove knjige in metoda zelo prijele, še v Zagrebu je imel seminarje…Nekaj časa sem sodeloval na njegovem forumu in ljudje so imeli odlične rezultate pri mnogih težavah, tako fizičnih ali čustvenih. Velikokrat smo delali tudi skupinsko na daljavo in rezultati in povratne informacije so bili izjemno spodbudni in presenetljivi. Res pa je, da se je zadeva maksimalno skomercializirala, kot je ponavadi običaj, rezultati pa so še vedno tukaj. Še moja soseda je šla na Reconnection in zdaj “zdravi”…Smile Tako ti je to…

Kdo pa je ta, ki zdravi? Ali sploh je kdo, ki zdravi? Kdo je posrednik in kaj je zdravljenje? Spoznaj tistega, ki hoče zdraviti! Ko spoznaš to, ni več zdravljenja in tistega, ki zdravi…vse dobi drugačen pomen.
Lepo je če deliš