Reply To: tesla metamorfoza

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina tesla metamorfoza Reply To: tesla metamorfoza

#17704
tadej pretner
Moderator

Ceres wrote: Sama še nisem naletela na bolj dodelano metodo kvantnega zdravljenja, kot jo je predstavil Tadej – poudarek na pripravi (prisotnost, notranji opazovalec, eterično delo, šele nato namere, izčiščevanje namere…).

Hvala.

Ceres wrote:

Se mi pa pri Kinslowu dopade definicija nepogojenih čustev (eufiling kot jih pravi) ki jih loči od pogojenih… in predstavi kot bistvo vstopa v stanje, kot mu on pravi “zavesti”, Tadej pa praznina. No saj o praznini kot nothingless govori tudi Kinslow. Saj ne, da je odkril kaj novega (niti se s tem ne hvali), ampak predstavi zadevo na način, ki je mogoče komu blizu (meni npr.). Vaja, ki ji on pravi “tehnika čiste zavesti” je pa tako ali tako najprej vaja pozornosti v energiji v telesu, razširitev zavesti, notranji opazovalec, pojav t.i. nepogojenega čustva…in s tem občutenje zavesti. Meni je všeč ta enostaven paket… je pa možno, da kaj spusti.

Nekje približno na tretjini knjige Tajna trenutnog isceljenja definitivno pravi, da gre za tehniko, ki jo je odkril sam. No, pa saj niti ni tako pomembno – sam itak verjetno na vse skupaj gledam malce drugače kot večina tistih, ki se s tovrstnimi pristopi srečujejo prvič. Jbg, glede na to, da je bil equilibrium, ki je totalno soroden hvantnemu entrainmentu predstavljen v Londonu pred krepko več kot 20 leti, sem pač v treh knjigah Kinslowa le pričakoval kaj novega, pa nisem pr’ mej’ duš čisto nič profitiral, čeprav seveda ne trdim, da knjige niso narejene povsem korektno.
Itak je danes težko priti do knjig z inovativnimi vsebinami …
Lepo je če deliš