Reply To: SVETA JEZA :)

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast SVETA JEZA :) Reply To: SVETA JEZA :)

#25666
ozelot
Participant

AVATAR wrote:

Sicer zdej ne najdem ampak par dni nazaj se je pisalo da je za spremembo potrebna jeza. Tuhtam o tej ugotovitvi in se spomnim da sem jo večkrat testiral na lastni koži pa ne deluje. Naj se jezim do nezavesti ozdravel zaradi tega ne bom in tudi posledice te jeze me ne bojo pripeljale do izceljenja po nobeni poti.

Omenjenega posta se ne spomnim. Če pa je bilo napisano v nekoliko drugačni obliki, je morda moje maslo. Vem namreč, da sem že kdaj napisal, da je v neki fazi za osebno rast potrebna konfrontacija. Skozi proces vzgoje in socializacije te starši in druge avtoritete potegnejo v določena polja. Ko si enkrat v teh poljih, imajo ostali “udeleženci” od tebe neka pričakovanja, egregorji teh polj pa bodo naredili vse, da te v njih zadržijo, saj rabijo tvojo energijo. V njih trpi tvoja individualnost in losaš se jih prek konfrontacije. Šele potem, ko imaš individualnost dovolj izgrajeno, konfrontacija načeloma ni več potrebna, saj folk v tebi prepozna moč in ti niti ne skuša zdipit energije..

To ne bo držalo.
Če si na njihovem terenu, kjer veljajo njihova pravila, ti ne pomaga nobena dovolj izgrajena individualnost, torej ti ostane samo to, da se umakneš vstran od njih.

[/QUOTE]

Edin če te vzamejo za šefa ko Bucka v Klic divjine.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem