Reply To: svet pernatih bitij – angeli

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast svet pernatih bitij – angeli Reply To: svet pernatih bitij – angeli

#28185
ozelot
Participant

Kot otrok sem o angelih razmišljal oziroma jih dojemal po otročje zdej o njih razmišljam in jih dojemam malo drugače čeprav bi jih raje čisto po otročje. Nevem kaj je narobe z arhetipom otroka. Bruno Groning je rekel da človek največjo napako naredi je to da odraste in nasploh je polno modrosti takih in drugačnih ki govorijo naj bomo večni otroci. Pa ne samo zaradi prisotnosti. Gledam na youtube razne duhovne kajvem kako bi jih poimenoval..mogoče interpretatorje, svetovalce,.. in vsi pravijo da izbiraj tisto orodje v življenju ki deluje zate in da splošno pravega orodja ni. Če nekomu v življenju pomagajo angeli oziroma če on verjame da mu potem je to več kot odlično.

Ko me sprašuješ kaj sem si vbrizgal…v prvem primeru ko se mi je prikazala Marija sem si vbrizgal vse mogoče substance. Takrat se mi je prikazala, me objela in jokala,…po tem dogodku nisem nikoli več konzumiral nobene droge čeprav sm bil prej kako leto ali več na trdih. Njen objem je v meni naredil cunami ki je odplaknil vse prekletstvo drog ki te držijo v šahu. To je bila največja milost ki sem jo doživel v življenju oziroma ki sem se je zavedal. V drugem primeru v trenutku poškodbe sem bil trezen..par mesecev novebega alkohola par let niti čikov in enih 7 let nobene droge..poškodba je bila huda in nisem vedel ali bom umrl al preživel..taval sem iz enega sveta v drugega..takrat je prišla moja največja ljubezen…moja Samba (kobila) zagledal sem se kako ležim na njenem hrbtu. Bil sem popolnoma izgubljen in nisem vedel zakaj se gre. Takrat me je pogledala. V njeni velikih črnih očeh sem videl odsev svojega stanja in prihodnosti,…videl sem njeno zaskrbljenost in videl sem da sem v totalni pizdi. Ta dogodek je bi doživljen kot vsaka druga dnevna realnost. Tretjič sem doživel da me je ogovoril Jezus. Bil sem popolnoma trezen (to govorim kot da sem bil pijanc LOL) šel sem po gmajni in prišel na neko jaso kjer je bil bogec pribit na križu. Sej veš tiste male kapelice ,..majhna strehica not pa križ in Jezus pribit na križu. No in ga pogledam pa vidim da ima tam pod nogami neke suhe rože in listje…pa ker so me kot otroka učili da se tja zatakne sveže cvetje sem se odločil da to tudi storim. Ozrl sem za cvetjem potleh in se sklonil da odtrgam neko rožico. Takrat mi je jasen glas rekel: “rožca lahko zame tudi na tleh cveti”. To je bil glas kateremu se ne upiraš. Trznil sem in pogledal naokoli. Bil sem sam sredi velike jase sredi gmajne. Zavedal sem se da tega mi ni rekel noben človek. No v glavnem ta njegov rek mi je v življenju prišel večkrat prav in 20 let pozneje sem ga prebral na FB kot citat Osha.

Uporaba uma je znak nepretočnega srca.. ja no, če pravi Tao tako potem nekaj je že na tem kajne.. je pa res da človeški um je izvrstno orodje ki naj človeku služi in če mu služi potem je OK. A veš kako jest voščim novo leto ljudem? “da bi ti prepričanja kar najbolje služila”. Nespametno bi bilo misliti da ima lahko človek neko komponento ki bi mu bila le v balast in se je nebi dalo uporabljati v svojo korist. (um)

Višji Jaz je po mojem mnenju zavest, del tebe ki se zaveda vsega kar je in kot tak deluje na vse mogoče načine,..zaveda se tudi stanja tvojega uma in preko njega tebi kot osebnosti sporoča in daje signale v neki obliki ki jo ta um pač prepozna. Sicer pa višji Jaz z osebnostjo nima take povezave da bi ga nekdo imel zase.

ozelot2015-02-22 08:24:52

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem