Reply To: svet pernatih bitij – angeli

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast svet pernatih bitij – angeli Reply To: svet pernatih bitij – angeli

#28189
Nataša
Član

ozelot wrote: Ni problem imeti odgovor na dlani…problem je ker ta odgovor nima energije, nima moči da bi nekomu spremenil življenje na boljše.

Hočem reč da na tem forumu je ful odgovorov ki pa so nekako prazni. Intelektualno so lahko polni in teoretično podkrepljeni a nimajo nič v sebi. Kot da nebi bili iskreni, kot da nebi imeli namere biti koristni.

Mislim, da je tako pravzaprav z vsako informacijo, vsako knjigo, vsako mislijo. Šele ko stvari ponotranjših, izkusiš in jih energijsko začutiš in potrdiš v sebi, se tisto, kar si nekje prebral ali slišal, tudi osmisli.

Čeprav tebe imam mal na sumu, da nekaterih stvari preprosto nočeš slišat, ker ogrožajo tvojo identiteto in te silijo v spremembo, predvsem pa v prevzemanje odgovornosti. Stvar je v tem, da marsikdo na tem forumu piše stvari takšne kot so v resnici, brez olepševanja in raznih iluzornih okraskov, nič ni podkrepljeno z ljubeznijo, ki jo ti tako zagovarjaš. Ampak da lahko prideš do ljubezni, moraš najprej izkusit resnico, “pogledat istini u oči”, resnica pa, kot vemo, pa ni vedno prijetna. Tukaj ti nihče ne bo govoril, da moraš verjeti vase, da si močan, da si bitje ljubezni, da si popoln in ne vem kaj še, ker to so pravljice za um. Vse to je sicer res, samo to se mora tudi v resnici energijsko zgoditi, vse drugo je zgolj duhovna iluzija, za katero bi bilo boljše, da sploh ne bi obstajala.

ozelot wrote:
Ko vidiš otroka jokat je brezveze povedat mu vse teorije sveta. Treba ga je objet.

Samo ti že zdavnaj nisi več otrok, in to, da te bo nekdo od zunaj objel in ti pomagal, je utvara. Objeti moraš samega sebe, nihče drug razen tebe ne more tega narediti.

Nataša2015-02-22 12:57:29

Lepo je če deliš