Reply To: svet pernatih bitij – angeli

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast svet pernatih bitij – angeli Reply To: svet pernatih bitij – angeli

#28194
Nataša
Član

ozelot wrote:
Če ti nekoga iskreno vprašaš “kako si?” in si pripravljen sprejet odgovor je v tem kratkem vprašanju taka sila da povozi vse njegove težave. Ji ne reši ampak jih razvrednoti odvzame jim moč nad človekom. O takem načinu komuniciranja govorim. Ne o premetavanju besed ampak o tem da tiste besede tudi nekaj pomenijo.

Ampak za to je potreben stik v živo, in to z osebo, ki je prizemljena. Ko se pogovoriš s takšno osebo, se kar naenkrat počutiš bolje in tvoje težave izginejo neznano kam, ker jih je ta oseba prizemljila zate, pa če je to vedela ali ne.

ozelot wrote: Po mojem načinu delovanja pa naj bi obstajala drugačna pot in sicer siguren sem da obstaja sila ali način ki vse to povozi. Nihče me ne bo prepričal da tega ni ker čutim v podzavesti da je in to tudi iščem.

Saj tudi jaz verjamem, da obstaja takšna sila, skriva se v vsakem človeku, pri večini žal samo kot potencial.

ozelot wrote:
Drugi vzroki so vezani na to da recimo tvoja pot ni moja in če mi jo še bolj kažeš ne morem po tvoji poti čez gore ko pa imam obute drsalke.

Pot je seveda izključno in samo tvoja, kar velja čisto za vsakega posameznika, samo za vse pa velja, da čiste vode ne moreš točit v umazano flašo.

ozelot wrote:
Življenje in vse dobrine življenja so zastonj. Free of charge. In zaradi tega jest ne verjamem da se je treba trudit da do tega prideš ampak samo rečeš “OK vzamem” oziroma naučit se je treba sprejemat.

Se strinjam, samo s to silo se je treba uskladit. Dokler pa smo v glavi, zakrčeni, imamo blokade, nepredelana in potisnjena čustva, tej sili niti blizu ne pridemo. Smo pa v zelo intimnem odnosu s programi matrice, ki definirajo našo osebnostno strukturo.

Lepo je če deliš