Reply To: svet pernatih bitij – angeli

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast svet pernatih bitij – angeli Reply To: svet pernatih bitij – angeli

#28183
tadej pretner
Moderator

tadej pretner wrote:

Jest tuhtam že od rane ure 5 zjutraj o teh angelih in vzorcu žrtve,.. pa mislim da to ni povezano.

Ezoterična psihologija pravi, da so angeli povezani z arhetipom otroka. Z žrtvijo pa v odvisnosti od tega, kako z njimi delaš. Če od njih kaj hočeš, seveda, saj moč spremembe predaš v njihove roke. Če pa le fehtaš za podporo, pa ne.

ozelot wrote:

Človek v podzavesti ve da sveta izven njega ni in višji Jaz deluje na vse mogoče načine da bi pomagal človeku.

Kaj naj bi bil po tvojem višji jaz?

ozelot wrote:

Višji Jaz se prikazuje kot angel ali Marija ali kdorkoli drug..lahko se prikaže tudi kot matematični izračun, ali G.G. koda. Človek ki v nekaj verjame, bilo kaj, je le svoj um ali ego priklopil oziroma povabil k sodelovanju. Svoja prepričanja je ponucal sebi v prid.

Omenjaš sodelovanje uma. Res ima prste zraven, zato v Tau pravijo, da so tovrstne vizije znak nepretočnega srcaWink

ozelot wrote:

Meni se je prikazala Marija ko sem bil religiozen mulc, kasneje se mi je prikazala kobila ko sem verjel v naravo in živali,…

Mi zaupaš kaj si si vbrizgal?Tongue

ozelot wrote:

Ko sem se odločil da neham kadit sem za podporo prosil angele. Potem sem res nehal in še vedno vsak dan prosil za podporo in se zahvaljeval zanjo še par tednov ali mesecev. Kajenje me je minilo kot nič. Prav zlahka bi lahko rekel. Dandanes če pomislim da sem sam nehal kadit imam v grlu okus po laži in nekaj me zbode češ da če bom tako razmišljal kaj hitro začnem nazaj kadit. Če sem pošten sem takrat to reševal z njihovo pomočjo. Pa naj bojo entitete ali Višji jaz.

No, tole je eden tipičnih vzorcev razmišljanja arhetipa otroka.

Prvotno objavil Ceres Ceres napisal:

Stanje notranjega zadovoljstva je zadeva odločitve in stanje duha, obratno prepričanju, da je zadovoljstvo odvisno od zunanjih okoliščin. Ne vem, zakaj bi bili angeli stvar identitete žrtve, ostale entitete pa ne. Kenslanje entitet ali “druženje” z angeli sta dve strani iste palice. Če dosežeš stanje notranjega zadovoljstva zato, ker veš, da vsakič ko želiš, prikličeš angelsko energijo, ali zato, ker si uspel skenslati entitete, je to čisto isto. Če pa si revež in čakaš na odrešitev angela ali pa nekoga, ki ti bo skenslal entiteto, si pa itak sam ena entiteta žrtve.

Ravno tako je z vsemi ostalimi zadevami. Če piješ, ko utapljaš svojo žalost, strah…. ima to natančno nasprotni naboj, kot če piješ “na zdravje”, ker si se odločil tako. Če ješ v zavedanju, da hraniš svoje telo je nekaj drugega, kot basanje zaradi čustvene luknje. Isto je s cigaretami.

Tudi angeli seveda niso nič drugega kot entitete, a drugačnega tipa kot tiste, ki jih kenslamo. V zvezi s priklici angelov obstaja precej pomislekov:
– o.k., v tem se itak strinjaš, da si v identiteti žrtve, če od njih pričakuješ pomoč;
– folk, ki se ukvarja z angeli deluje, z redkimi izjemami, pod močnim vplivom arhetipa otroka (tega si nisem jaz izmislilWink); načeloma te angeli potegnejo še globlje v arhetip otroka(tudi tega si nisem jaz izmislilWinkWink)
– se spomniš, ko sem nekje pisal o entitetah? Omenil sem tudi entitete, ki jim pravimo shape shifters – gre za tazajebane entitete, ki lahko prevzamejo obliko angela in se izdajajo zanj;
– ko gre človek v meditativno stanje, ima “na razpolago” kpl. zavestnost; zakaj bi torej to zamejeval z zavestnostjo angela, ki je omejena?
-poleg tega, delo na zavestnosti je povezano z direktnimi spoznnji – ko pa e zaciklaš v angele, gre za “spoznanja”, ki ti jih posredujejo oni.

tadej pretner2015-02-22 04:57:36

Lepo je če deliš