Reply To: strah / kolektivni strahovi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast strah / kolektivni strahovi Reply To: strah / kolektivni strahovi

#1035
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Zofija, ti ga malo maš…

Tadeja sem vprašal, zakaj človek več ne čuti strahu-tesnobe, ko je povezan s celoto, kot on trdi…kaj se takrat zgodi…ker je Tadej povezan s celoto-vesoljno zavestjo…potem to ve.

Dvomim, da sem kje takole napisal. Že v prejšnjem postu sem tole pojasnil – ko si integriran, strah v neki situaciji lahko občutiš, a nanj nisi vezan. Gre pa predvsem za občutenje fizioloških strahov, kajti integriran človek psiholoških dejansko ne doživlja. Ampak jaz jih včasih še, ampak zelo redko – me čaka še nekaj dela.

AVATAR wrote:
Torej naš Tadej ne čuti nobenega strahu-tesnobe…je poln energije…močan…zdrav kot dren…v sebi globoko spokojen…odpirajo se mu vsa vrata…vedno je na pravem mestu in ob pravem času…bejbe padajo pred njim kot keglji…življenje je za njega praznik…absoluta vesoljna super sila…skrbi da se vsi dogotki odvijajo-usklajujejo v korist Tadeja…Tadej surfa na valu uspeha…stari…You are the MAN

Seveda mal afne guncaš, se zajebavaš in pretiravaš, a dejansko se mi zelo pogosto dogajajo srečni slučaji. Da pa se ti to dogaja, pa le moraš biti vsaj približno integriran.

Lepo je če deliš