Reply To: solarne nevihte in evolucija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast solarne nevihte in evolucija Reply To: solarne nevihte in evolucija

#23426
glas
Participant

lotus wrote:

ha,še datum se poklopi Wink

<span style=”: rgb255, 255, 204; font-family: verdana, tahoma, helvetica, arial, sans-serif; line-height: normal;”>Ko je komet Ison – nezemeljsko eterično plovilo – prišel v bližino Sonca, se je posadka pet tisoč članov, sestavljena iz trideset vrst nezemeljskih civilizacij, že pripravljala na zelo zahtevno operacijo. 28. novembra 2013 je prišlo do maksimalnega zmanjšanja magnetnega polja Sonca, katerega intenziteta je bila oslabljena, pravzaprav je trenutno izginila. Komet se je na svoji poti obnašal po vseh pričakovanjih in s tem še naprej dajal upanje, da bo uresničil vlogo glavnega nosilca sprememb.</span>

Drugače sem spremljal ta ISON zelo dolgo, zanimiv fenomen je bil, pa kako ga nebi, če je datum njegove najbližje točke z Soncem, sovpadal z mojim r.dnevom, tako sem imel občutel, kot da bo to eno tako darilo iz kozmosa, ker naključij ni, in sem tako pričakoval da bo to dogodek na ključ..
Razumem zdaj o katerem časovnem intervalu si govoril.. Obdobju ko smo se pogovarjali, da sonce spi, in zakaj le spi, če je v fazi ko bi moglo biti najaktivnejše in skurit vso tehniko..
No tudi to so nam potem ti oskrbniki sonca prišparali, očitno nam internet še koristi, saj naše telepatske sposobnosti šele razvijamo..
Internet je drugače 3D oblika naših višjih sposobnosti.. zdaj smo povezani z vsem svetom preko interneta, potem dostopne so nam vse informacije, če kakrkoli hočeš zvedeti, le pogooglaš.. prispodoba vstopa v akašo! Kar pa tudi pomeni da so nam oblike višjih stanj bivanje kot družbi, že zelo blizu in nam bodo zelo kmalu vsa znanja dosegliva direkt iz skupnega polja (akaše) in ne bo potreben več računalnik kot neki tehnični posrednik,.. tudi vsi med sabo bomo povezani telepatsko in ne bomo živeli več v iluziji ločenosti, ter premagovali to iluzijo ločenosti tako, da se povezujemo preko spletnih omrežij..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”