Reply To: Solarna Yoga

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Solarna Yoga Reply To: Solarna Yoga

#13388
AVATAR
Član

Je po to z gledanjem v sonce tako optimistično predstavljeno…od vseh možnih pozitivnih učinkov…tudi ta…da se ti izboljša vid…pa tudi ta indijec, ki uči solarno jogo nosi očala za odblizu…Po vseh teh letih zijanja v sonce…jih res nebi več rabil…če bi to bilo res…Da o regeneraciji DNK…sploh ne govorim.

Američan si je poškodoval oči…ko je vstrajal pri tako dolgem gledanju v sonce…in nevem v čem naj bi bila fora ravno pri 44 minutah…saj razen poškodbe oči…nič ni dosegel.

Pranojedci ali svetlobojedci…so poglavje za sebe…No 21 dnevni proces izvajanja…je kritičnih samo prvih 7 dni…predvsem zaradi močne dehidracije…Brez hrane človk zdrži komot mesec dni…vodo pa mora imeti…Zdaj če je mestni človek zdržal 4 dni brez vode ( tisti, ki je vodil svoj video dnevnik )…večino časa je tako prespal…bi lahko en jogij…ki že celo življenje meditira…zdržal 10 dni brez vode…tako da upočasni svoj metabolizem.

Glas…ne strinjam se s tabo…da bi lahko bil pranojedec samo nekdo…ki je podprt z višjega nivoja…To zveni tako duhovno-omejeno…Tisti avstrijec-alpski jogij…je lepo povedal…zakaj bi na mesec trošil 300 evrov in več za hrano…če si lahko svoboden od sistema…Zdaj če on res nič ne je…je seveda drugo vprašanje.

Rusinja, ki tudi nič ne je in ne pije…je tako lepo zaobljena hruška…no to mi je takoj padlo v oči…. …Seveda ni mogoče mimo podatka…da vsakodnevno umre od lakote…več desttisoč ljudi…medtem ko se eni igračkajo 21-dnevni proces …( namerno se odpovejo hrani )…in potem več nič ne jejo.

Lepo je če deliš