Reply To: Skalarni generator

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Skalarni generator Reply To: Skalarni generator

#26490
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote:

Mogoče je še boljše, da ne znamo delati negativnih skalanih valov.

Sej jih ni potrebno če jest kaj razumem. Skalarni valovi so kot bi te nekdo odvrgel v kalahari….tam pa lahko naletiš na krdelo hijen al pa metuljčkov.

Mogoče so skalarni valovi za pr mir pustit in se naravno aktivirajo v skladu z razvojem posameznika. Nepripravljenega posameznika povezovati z drugim svetom je lahko škodljivo. Človek naj bi se najprej izpilil v tem kaj sploh išče, želi, hoče in šele potem dobil pospešek ne pa da nekoga ki še sam neve kaj bi sam s sabo pošlješ z roko v torbo Sport Billyja in ven potegne krokodila kadar rabi čevlje iz krokodilove kože za osvajat babe.

Če jih človek/terapevt proizvaja sam, je praznina tista, ki krmili, kaj se bo s pomočjo torzijskega polja zgodilo. Praznino doživljaš, ko si recimo v globoki meditaciji – nič ti ne manjka, na nek način se počutiš popolno. In ta popolnost krmili torzijsko polje – što pa je v tem, da je videti, da je ta “praznina” najbolj učinkovita, ko smo v resonanci s Schumannovim valovanjem, se pravi, kadar v naših možganih prevladuje frekvenca cca 7,83 Hz (globoko alfa stanje). Zato sklepam, da je tudi pri tehničnem proizvajanju torzijskega polja ta frekvenca najbolj ključna in da ne more delovati enako torzijsko polje, ki izhaja iz omrežne frekvence 50Hz. Seveda pa so to le moje predpostavke.

Lepo je če deliš