Reply To: Skalarni generator

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Skalarni generator Reply To: Skalarni generator

#26415
tadej pretner
Moderator

Luka Lenarcic wrote:
Imate depresijo, shizofrenijo, visok pritisk ali kakšno drugo bolezen?

Skalarni generator emitira valovanje zdravila. Preprosto se vstavi
tablete v skalarni generator( na jedro tuljave), ta potem emitira sevanje zdravila v
prostor v radiju 2 metra. Tako vaše zdravilo vpliva na vas, ne da bi ga
zaužili.

Priporočeno je imeti tak generator v spalnici.
Seveda ne opustite jemanja zdravil.
Če
imate kakšno bolezen, samo odvijte pokrov (še prej napravo izklopite)
in tableto vtaknite na jedro tuljave. Nato pokrov zaprite in napravo
spet
priključite na elektriko. To je samo dopolnilo k občajnemu zdravljenju.
Tableto lahko tudi prilepite ja jedro tuljave z selotejpom.

Pred leti sem se malo špilal z radioniko, kupil pa sem tudi dva generatorja torzijskega polja, za katera se je izkazalo, da “to ni to” (eden od njih je bil tvoj). Tole spodaj torej pišem le delno iz izkušenj, delno pa iz tega, kako stvari razumem. Dopuščam minimalno možnost, da me praksa v kakšnem od napisanih segmentov demantira.

Za razliko od radioničnih naprav, ki vplivajo na spremembe prek resonance, gre pri torzijskem polju, ki ga proizvaja korektno izdelan generator, za nekaj drugega:

– pri frekvenci Schumannove resonance za procesiranje ujetih čustvenih (podzavestnih) energij, ob določenih pogojih pa se občasno dogajajo tudi spontane ozdravitve;

– torzijsko polje ustrezno usmerjamo z informacijo, ki pa mora biti “živa”, del etra, ne pa nekaj kemičnega.

Pri tvojem pristopu vidim najmanj dva problema:

– kolikor mi je znano, pri svojem generatorju nisi rešil problema ustrezne frekvence

– tablete, ki jih zdravniki predpisujejo zoper depresijo, visok pritisk in še marsikaj, ne zdravijo, ampak problem omilijo, pogostokrat na način, da se ga zgolj manj zavedamo. Bom kar utemeljil tako depro kot visok pritisk:

Depresija: glavni vzrok zanjo so številni notranji konflikti, ki po eni strani zajezijo, po drugi pa trošijo čustveno energijo in povzročajo telesne napetosti. Tableti nas zgolj malo zadanejo, tako da napetosti toliko ne čutimo, konfliktov pa se ne zavedamo.

Visok pritisk: Na krvni pritisk vplivajo procesi v prvi čakri. Ampak te procese krmili šesta čakra. Ta mora biti razmeroma pasivna, pa pri večini ni, saj je folk obremenjen z miljon skrbi, misli, pritiski … To vpliva na šesto čakro tako, da je njeno krmiljenje prve neustrezno – pride do visokega pritiska. Sicer konkretno ne vem, ampak predvidevam, da to medicina rešuje s kemičnimi “destimulansi”, kar seveda ni rešitev.

Če torej takšne stvari uporabljaš za krmiljenje torzijskega polja, si a priori zajebal.

Mislim tudi, da nikakor ni vseeno, kakšno tuljavo uporabljaš (premer tuljave, presek žice, število ovojev. S tem je eksperimentiral Rus Lakhovski. Njegovi poskusi na rastlinah:

– polje, ki so ga ustvarile ustrezno dimenzionirane tuljave, je “ozdravilo” rastline, ki so jim vbrizgali različne strupe.

– če je stimuliral rastline s poljem iz neustrezno dimenzioniranih tuljav, je bila recimo lahko posledica ta, da so rasle k svina, plodovi pa so bili piškavi.

Poskusi na ljudeh:

– v nekaterih bolnicah so s poljem, ki so ga proizvedle ustrezno dimenzionirane tuljave, prepolovil čas, potreben za celjenje ran in zaraščanje zlomov. Potem so ga seveda zjebali, saj je ta način zdravljenja praktično zastonj.

Tega sicer nisem nikjer prebral, a povsem logično se mi zdi, da lahko nepravilno dimenzionirane tuljave vplivajo na razvoj raka in še marsikaj.

Tuljave imajo seveda enak vpliv tudi v orgonitih. Problem je v tem, da danes znanja, kako dimenzionirati tuljave nihče nima. Izdelovalci orgonitov jih delajo “na pamet” – nekajkrat zarolajo kako bakeno žico in jo dajo v orgonite. Kakšen je pa dejanski dolgoročen vpliv orgonitov na ljudi, pa je veliko vprašanje.

Lepo je če deliš