Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

#10710
ženska
Član

Saj Theta tudi briše prepričnja …

Meni so te New Age metode vse zelo podobne. Le vsaka nova je malo nadgrajena. Theta npr. uči, kako se zaščititi, si zapirati auro – Reconnection pa pravi, da zaščita ni potrebna, da je to samo dejanje strahu …

Verjamete, da je res možno, da se človek na enem vikend seminarju nauči zdravit, postane jasnoviden, zna manifestirat itd.?

V primerjavi npr. z jogijsko filozofijo, ki obstaja že tisočletja, in ki pravi, da je so dohovno rast potrebno leta in leta dela na sebi, tudi več inakrnacij, preden duša napreduje … Tu pa kar instant učinek. Zahodna filozofija pač – čim hitreje, čim lažje in takoj učinkovito. Pa seveda plačljivo.

Že v osnovi ni jasno … Poglejmo teorijo o inkarnaciji duš na Zemljo in duhovnem svetu. Kako zelo je človek na tem planetu omejen – v duhovnem svetu se duša zna telepatsko sporazumevati, manifestirati, potovati skozi prostor in čas, lahko vidi preteklost in prihodnost – človeku na Zemlji to ni dano. In recimo, da gre za eno mlado dušo, ki še v duhovem svetu še ne zna brati misli … Tu pa taka inkarnirana duša zaide na en seminar in v treh dneh zna vse. Ni to malo skregano z logiko?

ženska2011-08-06 09:53:40

Lepo je če deliš