Reply To: Razstrupljanje

#25920
Sabina
Participant

ozelot wrote:

Nisem sploh govoril o odvisnosti.

živčni sistem človeka deluje z neko določeno frekvenco ki človeku pomaga oziroma omogoča da živi kvalitetno življenje. Kofein to frekvenco zruši in človek naenkrat ni več sposoben poslušanja oziroma dojemanja stvari takih kot so, oči mu švigajo levo desno, nima energije iskrenosti kar pomeni da ko človek na kofeinu govori ga le redko kdo zares posluša. Človek ki pa ima živčni sistem umirjen zlahka pritegne pozornost vseh ki so v njegovi realnosti in jim plasira iskreno izjavo. Vsi bojo spustili vse iz rok in prisluhnili in nikomur se ne bo nikamor mudilo. Človek na kofeinu tega ni zmožen. Poleg tega so ljudje ki so v živčnem kaosu vodljivi in zato je kofein tudi v cocacoli in povsod da ga lahko dobijo tudi otroci. Kofein zelo kisli telo. Kislo telo človeku onemogoča duhovno prebujenje in povzroča bolezni. Kofein je plasiran med ljudi z točno določenim namenom in sicer da bi ostali kjer so.

S temle se ne strinjam čist… Misli, pomoje je čisto odvisno, koker za koga, pr meni npr. ne povzroči reakcij, js lahko spijem eno kavo pozno popoldne, pa bom npr. čist komot zaspala….
Je pa res, da če sem živčna in pod stresom in sem pod pritiskom časa, me kofein še bolj raztrese, to je pa res…. Sej pravim, čisto odvisno od osebe do osebe, med sabo smo si različni…
Lepo je če deliš