Reply To: RAK

#15747
tadej pretner
Moderator

Ko ima človek raka je to res znak, da je prišlo do padca imunskega sistema, hkrati pa do pomanjkanja energije in hranljivih snovi v celicah. Razloge lahko iščemo v genetiki, življenjski sredini, hrani ali načinu življenja. Dejstvo je, da je stranski produkt kemoterapije tudi propadanje zdravih celic in kopičenje dodatnih toksinov v telesu.

Načeloma rakove celice hrani sladkor in umetni sladkorni nadomestki, sluz, ki nastaja v telesu zaradi uživanja mleka, živalski anttibiotiki, hormoni za rast in paraziti, ki jih najdemo predvsem v mesni maščobi, ampak to glede hrane ni vse. Določenim krvnim skupinam nekatera hrana ne paše in telo se proti njej bori, s tem pa seveda izgublja enegijo in obremenjuje imunski sistem. Zato je zagotovo pametno, da se prehranjujemo v skladu z našo krvno skupino http://sl.wikipedia.org/wiki/Dieta_na_podlagi_krvnih_skupin#Dieta_tipa_0

Kar se mene tiče, se hrana, ki je v tabeli iz linka navedena kot zame neprimerna totalno sovpada s seznamom hrane, ki so mi ga kot neprimernega naredili na bioresonanci – izjema je le zelje. Nad tem, da naj bi mi zelje ne pasalo, sem res presenečen, saj ga imam rad v vseh oblikah.

Seveda je treba pri izgubi energije, katere posledicaje padec imunskega sistema upoštevati tudi ujeto energijo, ki je v nas (telesa bolečine), zato je sevedaza njeno vračanje tudi v tem primeru ključen proces prisotnosti.

Rak uspeva le v kislem okolju! Kritična meja je kislost telesa okoli 5,8. Če nisi zakisan, praktično ne moreš imeti raka!!!! Treba se je torej razkisati. Kritična je načeloma krvna skupina 0, za katero je še posebej pomembno, da uživa dovolj tekočine.

Naslednja pomembna stvar, ki je tudi povezana z zakisanostjo – rakove celice napredujejo v okolju, v katerem ni dovolj kisika, zato je koristna telesna vaja in vaje globokega dihanja.

Še o eni od dogem, v zvezi z rakom: Uradno je rak problem mutacije jedra celice. Pomislek: če je temu tako, zakaj potem ne obstaja rak srca?

Načeloma pride do raka, ko se zniža napetost površine zdrave celice – takrat lahko pride do mutacij. Ampak to pomeni, da je tumor simptom in ne bolezen. Večinoma ni razloga, da bi ga takoj odstranili. Ko imaš recimo drisko, se skuša telo nečesa očistiti, v procesu vročine umrejo nekatere bakterije, enako je pri tumorju – v tumorju zgoreva odvečni sladkor, nevtralizira pa še nekatere druge negativnosti. Če pa je v telesu predolgo ali če je prevelik, ga je treba odstraniti (se mi zdi, da proizvaja mlečno kislino). S telesi bolečine, napačno prehrano, morebitnimi sevalnimi obremenitvami … je povezan stres S kopičenjem stresa se začnejo spremembe v telesu – nivo adrenalina pada, poveča se nivo sladkorja, ki je hrana za raka!!!!!!!. Rak je torej v biti motnja v regulaciji telesa!!! Kar se stresa tiče, ponovno poudarjam, da pri raku ni dovolj orientacija na zdravo prehrano, saj nastane stres najpogosteje na nivoju uma (opravljaš delo, ki ga nimaš rad, pomanjkanje ljubezni …). Primer: Otrok pilota in stevardese je imel levkemijo. Vzrok so bili očitno šoki, ko je iznenada ostajal sam doma (brez ljubezni). Ko je mama zamenjala službo in bila z njim, je ozdravel.

 

Lepo je če deliš