Reply To: RAK

#19100
Nataša
Član

ana11 wrote: glede na izkušnje v moji družini si upam trditi, da je vse odvisno od tistega, ki zdravila prejema. Pri nas je bilo takole: ker kemoterapija in obsevanje nista pomagala, so bolniku predpisali še biološka zdravila. Bioenergetik je rekel, naj bolnik takoj preneha s temi zdravili, ker mu škodujejo (glede na meritve z nihalom). Ker je bolnik spoznal kar nekaj ljudi, ki so jim biološka zdravila pomagala, je še naprej užival zdavila. Stanje se je zelo pospešeno poslabšalo. Ko smo zdravnico vprašali, če je možno, da so poslabšanje ta zdravila še pospešila, je rekla: “po pravici vam povem, da ne vem, pri rakavih bolnikih lahko le eksperimentiramo, saj vsak pacient reagira drugače.” Povedala je, da glede na diagnozo pač predpišejo tisto terapijo, ki ima statistično največ uspeha. In če ena ne deluje, poskusijo z drugo.

Istočasno se je za isto vrsto raka zdravil bolnikov brat. Imela sta enake terapije. Vse terapije je drugi brat veliko slabše prenašal, ampak na koncu se je pozdravil, 7 let kasneje je še vedno “zdrav”.

Ana, hvala za napisano. Ravno kaj takšnega me je zanimalo, ker so ta zdravila eksperimentalna. In ker sem se v zadnjem času večkrat pogovarjala na to temo, sem z več koncev slišala, da so ljudem pomagala. V bistvu me tudi zanima, kako trajna je zadeva.
Meni je sicer jasno, kaj je treba narediti za trajno ozdravitev, samo vprašanje ni bilo postavljeno v tem smislu. Bolj me zanima, kaj v tem trenutku lahko ponudi medicina.

Lepo je če deliš