Reply To: RAK

#17699
tadej pretner
Moderator

Cristina wrote: Zanimiva razlaga identit povezanih z rakom. Sama imam tudi eno tako bolezen, ki pa sem jo pridobila pred kratkim ter je neozdravljiva. Rada bi se je znebila, ker zelo telesno trpim. Posledično mi povzroča tudi čustvene težave in ne vem kaj naj naredim. Je sploh možno kaj druga kot samo trpeti do konca življenja? Ne znam si predstavljat, da lahko človek premaga z spontanostjo kot v Sedona metodi neko bolezen, ki je v bistvu neozdravljiva.
Obstaja rešitev?

Za določene težje bolezni morajo najprej obstajati DNK predispozicije, in če obstajajo, lahko takšno bolezen aktivirajo
a) traume
b) strupi v prehrani in/ali izpostavljenost različnim sevalnim obremenitvam,
c) “napačni” modeli razmišljanja (dolga zgodba – ne gre le za relacijo optimizem – pesimizem, ki neposredno vpliva na izločanje specifičnih nevropeptidov in s tem krmiljenje celic, ampak tudi za ujeto energijo, ki jo imamo v odnosih, poslu, strahovih …).
In seveda kombinacije.
In ne gre le za aktiviranje bolezni – telo ima inkodirane samozdravilne mehanizme, ki ne delujejo, če se preveč energije troši v zgornjih treh postavkah.
Ena od slušateljic Šole za bioterapevte, ki je letos maja šolo končala, je imela avtoimuno bolezen, ki je uradno neozdravljiva, danes pa je bejba povsem zdrava. A za zdravje si je vzela čas – sistematično je delala na odpravljanju zgornjih razlogov za bolezen skozi vaje, ki smo se jih učili v šoli + še s čim, kar se je naučila kje drugje. Če le čakaš, kje se boš naletel(a) na kakšnega zdravilca, ki takšno bolezen “zna” pozdraviti, pa običajno zadovoljivega rezultata ni, čeprav obstajajo tudi izjeme.
Lepo je če deliš