Reply To: RAK

#19705
glas
Participant

tematika Angelina:

ja če živiš umetno kjer so lepotne operacije tvoj vsakdan, postane tak korak skoraj vsakdanji.. Saj pač še samo ena operacija.. pa verjetno se ji je potrdilo z ostalimi vzgibi, da bi pa vseeno bil čas za nove umetne gumjaste joške, ker ti stari naravni, ji niso bili več všeč (oziroma niso po holywoodskih standardih)..

Upam samo, da ob smrti ta trupla ustrezno reciklirajo, saj vsa ta plastika ni primerna z v kompost (še manj pa za kurjenje)..

Drugače pa lahko povem, da je tisti Vladean enkrat podal spisek reptilov v človeški zunanji formi med slavnimi; in seveda Angelina, Brad Pit, Madona, Lady gaga itd.. No če bi izhajal iz te informacije pa vse te zgodbice da je operacija zaradi prevencije pred rakom ipd, so pač zgodbice za strašiti ljudi, namen pa je spraviti te in podobne infote med človeške primerke, da se primerno pohabijo in deformirajo, da lahko čimbolj učinkovito služijo reptilom za svojo hrano.. Zdravo evolvirano in energetsko visokovibrirajoče samostoječe človeško bitje predstavlja namreč konec reptilse dominacije.. In vse te igrice medijev, slavnih itd, so le njihovi poizkusi kako učinkovito pohabiti človeštvo, njihov DNK, njihova telesa, da bi jih lahko zadrževali tam kjer so jih držali že par tisočletij..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”