Reply To: Quantec

#10566
tadej pretner
Moderator

raco wrote: Pozdravljeni,Wink

imam vprašanje, ki se nanaša na sistem/napravo quantec. Quantec je sedaj že nekaj časa prisoten tudi pri nas, pa me zanima kakšne iskušnje imate s terapijami s pomočjo quanteca? Na spletu nisem našel nekih iskušenj klientov, našel sem le splošne opise in razlage o quantecu. Ker vem, da zadeva ni čisto neznana, bi bil vesel vsakega mnenja in iskušenj.

Za tiste, ki ne veste, kaj to je, je terapija s quantecom prepoznavanje energetskih motenj v bioenergijskem polju človeka in potem vzpostavljanje ravnovesja s pomočjo računalniškega programa. Zelo enostavno povedano. Človeka diagnosticira s pomočjo baz iz homeopatije, bachovih esenc, NLP-ja, kristalov, čaker, meridianov….

Več informacij lahko najdete na netu. Po pravici povedano, sem precej skeptičen glede quanteca, čeprav sem bral, da nima stranskih učinkov in, da je povsem varna uporaba quanteca. Me pa tudi pošteno daje radovednost…

Torej- imate kakšne izkušnje, mnenja, rezultate… karkoli o quantecu?

lp, Damjan

Če me spomin ne vara, je bila na quantecu Irena. Morda se bo oglasila in pokomentirala, kako je bilo. Sicer pa gre pri tem, kolikor sam razumem zadevo, za simptomatično zdravljenje na finoenergijski ravni. Zadeva je verjetno optimalna, kadar človek poleg tovrstnih terapij uporabi tudi katerega od načinov sproščanja napetosti na fizični ravni in se pozabava z vzroki, zakaj do tovrstnih napetosti sploh prihaja, s tem, da je precej tovrstnih napetosti taknega tipa, da jih lahko s quantecom + še s kakšno metodo “zradiraš” brez potrebe po iskanju vzrokov zanje.

Lepo je če deliš