Reply To: Quantec

#10644
Irina
Participant

malo pozno Smile, pa vseeno…
Ja jaz sem bila na Quantecu pred in po seminarju Reconnection healinga. Ne vem nekaj ful veliko o tem sistemu, pač računalniška oblika terapije na podlagi kvantne fizike, ki je sposoben komunicirati z biološkimi sistemi.
Program naj bi preko morfogenega polja izbral energetsko sliko človeka, lahko tudi živali, hiše ali vrta in zbere podatke o morebitnih motnjah, ki so se že pojavile ali se še bodo v morebitni prihodnosti.

Tu na testiranju je šlo predvsem za merjenje prej, kot merjenje samega energetskega stanja telesa, ki je lahko normalno z odličnim imunskim sistemom in telo se brez problema “brani proti bolezni. Potem pred merjenjenjem je aparat zaznal tudi vsako motnjo mentalnega stresa. Pred merjenjem sem imela praktično vso “organsko” stanje telesa v harmoniji, prav tako idealno izrabo energije. Edino na tabeli, kar je bila kot sprememba je bila v detoksifikaciji telesa.
Po Reconnection Healing seminarju je moje telo zaključilo z detoksifikacijo, tudi vsi ostali indeksi so mi zelo narasli, kot razlaga je bila povečana moč telesa v boju proti kakršnikoli bolezni. Razlika je bila po merjenju, ko se je moč telesa v smislu samozdravljenja drastično povečala.
Pri večini ljudi je bilo zaznati spremembe tudi v Harmoniji telesa in odsotnosti kakršnegakoli stresa.
Merili so fizično stanje telesa, stanje meridianov(akupunkturni faktor v telesu), simetrija(oz harmonija v telesu pred in po), tu gre za merjenje stresa, toksičnost telesa in sposobnost razstrupljanja ter stanje Energije v telesu.

Lepo je če deliš