Reply To: Quantec

#10615
glas
Participant

tadej pretner wrote:
Če me spomin ne vara, je bila na quantecu Irena. Morda se bo oglasila in pokomentirala, kako je bilo. Sicer pa gre pri tem, kolikor sam razumem zadevo, za simptomatično zdravljenje na finoenergijski ravni. Zadeva je verjetno optimalna, kadar človek poleg tovrstnih terapij uporabi tudi katerega od načinov sproščanja napetosti na fizični ravni in se pozabava z vzroki, zakaj do tovrstnih napetosti sploh prihaja, s tem, da je precej tovrstnih napetosti taknega tipa, da jih lahko s quantecom + še s kakšno metodo “zradiraš” brez potrebe po iskanju vzrokov zanje.

Tadej to kar imaš v mislih, je bilo testiranje pred in po vikendu Pearla, ter nato pred in po seansi samozdravljenja.
Testiranja so bila res na Quantec mašinah, samo Quantec je ime firme, lahko da to ni bila ista mašina, o kateri je tu govora?! Predvidevam, da Quantec izdeluje več naprav, ne le ene.
(morda ja, morda ne’?! Confused )

Ta naprava na kateri je bilo testiranje v Salzburgu, je merila pretočnost točk okrog konic prstov in drugje po dlaneh, (cilj so bili meridiani).. To je bila le palčica, v obliki pisala, s katero se je klikalo po točkah..
Na laptopu pa so se avtomatsko zapisovali rezultati prevodnosti točk okrog meridianov, izmerili so 1000 točk pri vsakem merjenju..
Nato pa naredijo analizo, glede na prevodnosti izmerjenih točk..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”