Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#9369
anita
Član

pozdravljeni….forum je malo zamrl, vidim, a vpadam pač nekje tukaj…ko sem prebrala že skoraj “preveč” komentarjev avatarja (in erosa & Co). madona obstajajo še globoki ljudje, prav imenitno vaju je brat ClapCoolLOL
knjigo bom prebrala, sigurno, enkrat…upam, da kmalu.
samo malo bi pokomentirala avatar, tebe …glede tvoje predstave o tem, koliko si čustven in kakšen pogled imaš na žensko naravo oz. na delček ženske narave, ki si jo uspel doživet.
to me je dejansko v danem trenutku bolj zanimalo, kot vsebina knjige. rada se ukvarjam s posamezniki…znanci, še posebej z nepoznanimi – a ne mislim sedaj drezat daleč Smile

stari (mariborčani radi to rečemo…baje LOL), meni se zdiš skrajno privlačen (se ve, da mislim momentalno le osebnostno) skozi te tvoje zapise (pustimo ob strani dejstvo, da v mojem življenju hodi paralelno že en g. Moški, kar pa me ne odvrne od tenkočutnosti in drugih zaznav do ostale moške populacijeTongue) – ja, skozi zapise, besede in med vrstično energijo Cool. hočem reči, da so tvoje izražene misli prav posrečene, na cajte so se mi zdele tragične (nič posmehljivega tona ni v tem) in s pridihom cinizma, ampak vsekakor ne destruktivne ali brezupne.
to, da se sam sebi ne zdiš dovolj ali najbolj čustven ali ne-čustven je predsodek in umetno zarisana meja…dojemanja, kaj vse lahko si na čustvene področju.
v ženski družbi in njeni naravi boš užival in se predajal tej lepoti, ko boš spoznal žensko, ki ima v sebi malo cinizma kot ti, hkrati pa s presneto globokim poznavanjem človeške narave in visoke čustvene inteligence – namreč to je recept, da te bo razorožila in zmečkala, izničila tvoje predstave o ženskah.
nekaj podobnega oz. v tej smeri je meni ratalo z mojim. ponosna sem na to. bolj, kot na svojo diplomo. res. ta sploh ni dosežek zame.
no, hočem reči, da je velika rešitev v razumevanju naše narave iz čim več možnih zornih kotov. tak da…si ti dovolj čustven, in tvoja ženska še pride…samo prit boš moral do točke, ko boš odprl vrata spoznavanju razsežnosti pojma čustvovanja in razumevanja tega področja. Ne samo lastnega, seveda, ampak nujno tud tud pri sozemljanih, sozemljankah.

Na kocnu sem te videla kot junaka iz knjig npr. Platforma ali Ljubezen traja tri leta… Big smile
Tako btw, preberi knjigo VZROK VSEGA…se mi zdi, da bi bla tud zate Cool

anita2011-03-14 21:14:03

Lepo je če deliš