Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#7221
AVATAR
Član

tadej pretner wrote: Jbg – zdaj imaš morda občutek, da si z nakupom knjige fafnil, če pa je ne bi kupil, bi te pa žrlo, kaj je v njej. Nikakor torej ne bi blo ql. Se pravi, da bi se bilo le fajn zazret vase, in si ogledati gibala, na osnovi katerih navzven funkcioniraš.

Nimam se kaj zazirat v sebe…ker tako vem kaj je v meni….ne samo da to vem…tudi vsakodnevno to čutim. Na zven pa funkcioniram kot pač funkcioniram.

Bil sem na njihovi spletni strani in si ogledoval dotatke razlag svetov…Uganke mi ravno niso vseč…in se znjimi ne bom ukvarjal…kakor tudi ne s tistimi 12.000 evri nagrade…tistemu, ki razvozla 7 dokaz…če bo komu to uspelo v času mojega življenja…bom pač videl kaj je 7 dokaz….Psihologija pa mi je nasplošno nekako vseč….Avtor bo odprl svoj forum…in tudi sam sodeloval…no…mogoče mu zastavim kakšno vprašanje…in preberem kaj bodo pisali drugi…čeprav od njih ne pričakujem kakšnih…PRESENEČENJ

Drek ne bi bil drek…če ni gotovega dokaza…ki je NEIZPOBITEN-ABSOLUTEN-NE DOPUŠČA DVOMOV

Dejstvo je…da sem že vsega sit…vsega tega razglabljanja kaj je resnica in kaj je laž…Če mene vprašaš…bi bilo najbolje…če življenja sploh ne bi bilo.

AVATAR2010-11-28 16:21:37

Lepo je če deliš