Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8278
AVATAR
Član

Eros…ne strinjam se s to tvojo razlago glede Lane !!!

Z mojega stališča je nemogoče, da bi bil tako slep…kot si bil ti pri Lani…pa jaz nisem deležen blagoslovov Življenja…kot ti.

Med branjem tega poglavja ( Lana )…sem se v bistu spraševal…če se ti je čist skisalo…ali si sploh pri sebi…ker to ni bila zaljubljenost…ampak je že temeljilo na norost…In nihče mi ne bo govoril…da je to posledica zasepljenosti treh razumov…Za sebe VEM…da pri meni to ni možno.

Ta EGO…ki ga ti nekako enačiš z dušo ali delčkom Žvljenja…no saj ime niti ni pomembno…je zelo omejen in neumen…Kot piše v knjigi…brez treh razumov nič ne vidi, ne sliši, ne zaznava…hkrati pa slepo verjame temu, kar mu razumi posredujejo in se mu niti ne sanja…kaj je res in kaj ni…In ta sirotek EGO naj bi se razvijal…ja v kaj le…če je tako obupno odvisen od časovno in intelektualno omejenih razumov…ali ne vidiš ironije v tem ???

Osebno se sploh ne strinjam s tem…da po telesni smrti moja osebnost nepovratno izgine…Scenarij razumske lutke…ki je zgolj nosilec čobanskega EGA…je za mene nesprejemljiv…imam pa glede tega tudi drugačne osebne izkušnje.

Kot piše v knjigi PSI… človek sam ne more spoznati svojega prevladajočega razuma…ali njihove kombinacije…ok…Ker pa TI lahko nepristransko vidiš svetove drugih…mi boš ti povedal…kateri je moj prevladajoči razum ???…Sama ušesa so me

Btw…vedno jem kar mi paše…in nikoli nimam težav s težo !

Lepo je če deliš