Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8270
AVATAR
Član

Eros wrote: in kje je zdaj Avatar, ki mi je želel pogledati v oči? če ga kdo sreča, naj mu sporoči, da sem tukaj in se lahko osebno sooči z menoj Ouch

Ni mi do pisanja na forumu…bom pa naredil izjemo…ker sem to temo jaz odprl…knjigo PSI sem kupil z odporom in nekaj časa mi je bila celo vseč…ampak…V oči si ne bova gledala, ker se ti igraš skrivalnice…forumska izmenjava mnenj pa temelji na…VIRTUALNOSTI…vsak lahko igra svojo igro-vlogo… … …Ne zanima me koliko bogastva imaš…kakšen družbeni status…itd…zanima me koliko te je v hlačah PRISTNEGA…Ljudje na splošno veliko kokodakajo…pristnih ljudi pa je zelo malo.

Prodajalcev duhovnega fiksa je celo morje…kupcev zaradi ” čudovitega Življenja ” nikoli ne zmanjka.

Osebno mislim, da si zelo dober psiholog…ali pa imaš koga za sabo…namreč vedno znaš zadeve prikazat tako…da vse izpade v lepi luči…Ne bom komentiral tega kako se je pojavila knjiga PSI… … …Veliki Eros…TRINAJSTI…ki ga je nedojemljivo Življenje…izbralo za svojega ambasadorja.

Povej mi Eros…si član društva oboževalcev SEDMIC…in numerološkega misticizma…ker se toliko obešaš na te sedmice ???

Knjigo sem prebral 1x…potem sem še malo skakal med poglavji…pa mi več ni šlo…Namereč ne maram skrivalnic in reševanja ugank s skritimi pomeni…še posebaj, če po meni ves čas serje to tvoje čudovito Življenje…Hm…čudovito Življenje ima zanimiv fetiš…BOLEČINO…namreč ne more se naužit bolečine…Boš zatajil vso bolečino zadnjih treh milijonov let zgodovine človeške rase ?…in rekel, da to ni res ?

Kaj pa tistih 30.000 otrok ( ostalo niti ne bom našteval )…ki vsak dan umre od lakote in bolezni…ni sile…saj smo ljudje kot pravi Življenje zgolj razumske lutke z omejenim rokom trajanja ?!

Na takih forumih je ponavadi veliko naivnih ljudi…ki jih zlahka pelješ žejne čez vodo…

Načeloma me nobeden od dokazov ni prepričal…zadnjega sedmega…ki naj bi največje heretike prepričal…pa tako ne bom videl…Resnica je zelo čudna stvar…Po drugi strani…pa sem tako zgolj razumska lutka z omejenim rokom trajanja…nekega dne bom nekje obležal in bo konec vsega za mene…Tisti EGO…pa bo pač taval naprej in iskal kakšno vlogo mu je namenilo Življenje.

Stari…nekaj mi objasni…ni mi jasno…kako je lahko tista grdoba Lana…brisala svoje noge v velikega Erosa in ga imela za copato…???

In kaj je bilo to na koncu knjige…izgleda kot da si spoznal utelešeno boginjo…vse je bilo oh in ah…še besede so bile odveč…Ali se sploh zavedaš kako to zveni ???

No jaz ne vem kaj je to ljubezen…bi mi prosim razložil…kaj to je…ti edini si to izkusil in veš ?

Lepo je če deliš