Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8329
AVATAR
Član

No…nekako čutim, da nima smisla, da se obremenjujem s sedmim dokazom…ker me bo ta po betici vsekal kar sam od sebe…če me bo.

Slediti Življenju…je z moje perspektive nekako mučno…ker me navdaja z neprijetnim občutkom…lutke…ki ima že v naprej sprogramirano življenje.

No, pri ženskah je tako…do njih sem bil zmeraj pozitvno naravnan…Sranje je bilo, ker kot moški nisem nikoli bil dovolj dober za njih ( denar-status-izobrazba-moj način življenja…itd )…Ni jih zanimala moja pozornost…ampak…kaj bodo imele od mene…ter zadovoljevanje njihovih interesov…Ko se je nabralo dovolj taki babjih izkušenj…sem začel ženske prezirat…s časom sem ugotovil pri sebi občutek…da še tega niso vredne…To ni zgolj moja izkušnja…marsikateri moški ti jo bo serviral….Današnja tako imenovana emanicipacija…vse skupaj še poslabša… … …In kaj zadaj pričakuješ od mene ?!

Ja, Malek je zanimiva faca…nekako mu ne moreš zameriti…glede na to, da je desetletja živel v revščini…take razmere človeka zdesetkajo…Mi pa je to poglavje precej zanimivo in najbolj privlačno…čeprav nekako ne dojamem bistva…Sploh tega ne…ko je ležal v bolnici in mu Eros reče naj razširi roki in si predstavlja sliko svojega novega sveta in prikliče občutenje tega sveta potem pa roki zbliža…če bo začutil, da se roki odbijata…določena razuma temu nasprotujeta…itd…Hitrost tega postopka pri Maleku…je bila celo Erosu presenetljivo hitra…kako je sploh mogoče…tako hitra dejanska sprememba sveta.

No, moj Emocijo…je šibek…čeprav se zavedam…da imajo vsi trije razumi svoje prednosti in šibkosti…ter najbolje delujejo…ko so usklajeni.

Lepo je če deliš