Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8292
AVATAR
Član

1…Eros…da bom v nasledenji inkarnaciji pes…nima smisla mi s tem grozit…ker bom jaz po telesnem propadu tako izginil v nič…namreč ves čas komuniciraš z mojim razumom…Še vedno pa mi nisi povedal…kateri razum je moj prevladajoči ???

2…Moški in ženske nikoli nismo bili in ne bomo enakopravni…zakaj ne…ker smo si po naravi in sposobnostih tako različni…Enačit moškega in žensko…je brezpredmetno.

3…No…me veseli, da si tako lepo sprejel moj kompliment…vendar ostajam pri svojem skromnem-osebnem mnenju…da je avtor knjige PSI…Eros.

4…Vidiš kako si samo pri Maleku zadeve zakomliciral…pa kaj je bilo treba teh ribic…Preprosto bi napisal…da prevladajoči Malekov razum Instinkt…ne pusti, da bi hitreje vozil…zaradi strahu in nadzora.

5…Ahhh…za leto 2000 so napovedovali vse živo…in rodila se je miš…Zdaj je v modi majevski datum 12.12.2012…ali okroglo 2013…Komaj čakam to številko 2013…ker bo takrat veliko ljudi klecnilo…če se nič ne bo zgodilo… … …če pa se bo zgodil zlom civilizacije…si tega ne želite…grdo boste najebali…še posebaj če boste preživeli…sanja se vam ne…kaj pomeni izbris vsaj 90% človeške rase….posledice so hujše od bilokatere grozljivke…ki ste jo kdaj gledali…Hmm…kako čudovito je Življenje.

Res je zanimivo Eros, da tistega poglavja o zlomu civilizacije tudi ti ne razumeš.

6…No…na koncu še eno PSI vprašanje…Ker imaš sposobnost videti nepristransko svetove drugih ljudi…poglej v Avatarjev svet…in mu napiši…kako naj najde svojo pot do Življenja.

Lepo je če deliš