Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8504
eros
Član

irena, pa ti bi bila lahko moja pomočnicaClap jaz namreč že nekaj let razmišljam o testu, po katerem bi se ljudje lahko z relativno visoko verjetnostjo razvrstili po značaju. ta naloga je zame tako obsežna, da ji zaenkrat še nisem kos in predvidevam, da bom tak test končal v kakšnih dveh letih. testiranje pa bo trajalo kakšno uro in rezultati ne bodo 100% zanesljivi, le okvirni.
če je est – energy sensing testing, je zame to res tabu in ne vem kako bi lahko z neko metodo testirala nekaj kar je bilo prvič objavljeno pred manj kot letom dni? kot bi darvin objavil evolucijsko teorijo, vsi so šokirani, da smo v sorodu z opicami, ti pa razlagaš, da imaš metodo za razvozlavanje človeškega genoma, ki so ga dekodirali šele kakih 150 let kasneje … Thumbs Up
človek vedno deluje 100% rei, saj drugih razumov nima, verjetno pa nikoli nobeden od razumov ne deluje na svojih 100% zmožnosti, ker nismo tako narejeni (bi pregoreli;-)
je pa zanimivo, da si (če bi sodil po zgornji trditvi) ti natančno uganila svoj značaj, res si namreč čisti E
… tvoj značaj je med tistimi, ki ga je mogoče lažje prepoznati. rEi … če pa gledam kako si si razporedila odstotke, se nisi prav prepoznala: saj po tvojem mnenju (odstotki) ti spadaš v skupino rEI. sta pa v resnici instinkt in racio pri tebi izenačena.

moje razmerje razumov je postavljeno tako, da en sam ne more nikoli ničesar doseči, kar koli sprejmem ali verjamem morata potrditi vsaj dva razuma … to pomeni, da se morata glede tega stališča strinjati. prednost takšnega koncepta je res nekoliko objektivnejša slika pri reševanju kompleksnih nalog, je pa tak značaj precej neprijeten za okolico, saj težko najdeš nekoga s komer bi se lahko sporazumeval. vsak drug značaj ima precej velik nabor enakih značajev in isti se hitro znajdejo med njegovimi prijatelji, 13. se mora v tem pogledu vedno “prilagajati” gledanju drugih, kar je težko … (vedno je bolj fajn, če se drugi prilagajajo nam)
težava takšnega značaja je tudi, da so trije razumi bolj ali manj v napetosti, saj se vsak od njih boji, da bi mu drugi prevzel mesto … zato se sicer pogosto bolj razvijajo, se pa takšnim ljudem tudi pogosto “odpelje”, če se razumi ne sporazumejo med seboj. če se recimo tak človek ne sprejema, je po njem, in takrat je lahko zelo neugoden za svojo okolico. na sploh velja, da ima čisto vsak od značajev izenačeno število prednosti in slabosti, trinajsti pri tem odstopa le po tem, da ima zelo veliko prednosti in zelo veliko slabosti. ena največjih slabosti je, da med vsemi najtežje pride do sprejemanja … menim pa, da je prav to ključnega pomena za osebno srečo. recimo tak značaj kot ga imaš ti irena, sodi med tiste, ki se najlažje in tudi najpogosteje sprejmejo … kar se tudi vidi … ne glede na to kako te tukaj kdo napade, imaš debelo kožo in te nič kaj ne prizadene … tudi občutljiva in konfliktna nisi … morda zase ne misliš tako, ampak ti bodo to verjetno drugi potrdili.

Lepo je če deliš