Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8429
AVATAR
Član

Irena wrote:

Hm…uboga Irena…mogoče nikoli ne bo našla sedmega skrivnostnega dokaza…ki človeka osvobodi bede in mizernosti…ker ga mogoče sploh ni… … …No, ne mi zamerit…pač moj procesor…dela svoje…kot vsi ostali.

 
Uboga Irena sedmega dokaza sploh ni iskala in ne išče LOL Življenje je dokaz sam po sebi Wink
 
“Bede in mizernosti” se osvobajam vsaki dan znova – včasih z desertno žličko šaflam – včasih (kot danes Star ) z velllikoooo lopato…. Od kar vem zase je moja mantra “te bede ni treba – ljubila bi“.  In če vse drugo odmislim – Natašin “reconnecting” in Erosov “psi”  sta trenutno čudovita kombinacija – zame.

Ne…uboga Irena je iskala 7 dokaz…in celo naivno čivkala, da ga je našla…potem pa je Herr Eros napisal…da se ji niti ne sanja o 7 dokazu…ki v bistvu sploh ne obstaja…je samo vaba za naivne Irence.

Irena…pri tebi je tako jasno…da ves čas skačes od filozofije do filozofije…od idelogije do ideologije….rada bi klečplazila pred Bogom…kopirala…Tadeja…Natašo…Glasa…Erosa…itd … ….Nikoli pa se nisi sposobna soočiti sama s sabo in se vprašati…KAJ JAZ IRENA SPLOH ŽELIM OD SAME SEBE ???…Si ista kot tisti Natašin bogatun…ki samega sebe ne prenese…in si kopuje drage avtomobile, da pozabi na sebe…Jaz, ki me poznate tu kot Avatarja…sem mogoče res zjeban…ampak…sem takšen kot sem…sam po sebi…Ne kopiram drugih…in ne iščem tolažbe…v raznih komercialnih filozofijah in idelogijah…vseh mogočih zarotah…kakor tudi v drugih ljudeh…in takšen kot sem…bom tudi nekega dne nekje obležal…zvest samemu sebi…Ali razumeš ti izgubljena-tavajoča duša…Irena.

Herr Eros…je zgoraj napisal, da on nikoli ni gledal v oči Življenju in z njim debatiral…In kam je izginila prispodoba Življenja v obliki psa…ki mu je gledal v oči…in se znjim pogovarjal…Dokaz ki je dokaz sam po sebi…Šele kasneje mo je pes-prispodoba Življenja… ( ker ljudem tako ni verjel )…razložil podal dokaze, ki če bi bilo to res…za Erosa več tako niso pomembni…saj je prispodobi Življenja zrl v oči.

Odličem psiholog in komercialni- manipulator Herr Eeros…bo seveda zdaj malo vse skup zmučkal in psihološko priredil…pa bo kaj ne ?!

Knjiga PSI…je v bistvu zelo veliko in nevarno nihalo-nisko vibracijsko polje…ki ljudi psihološko omreži in zmanipulira…da na sebe potegne čim več pozornosti…pod krinko Življenja.

Vsi ostali pa kakor hočete…nihče vam nič ne brani.

Lepo je če deliš