Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#8243
eros
Član

pozdravljen, glas,
res sem eros – knjižni lik iz knjige [psi]. avtor te knjige pa nisem jaz, ampak Življenje … kdor dojame to knjigo bo deojel tudi, da česa podobnega človek nikakor ne spravi skupaj.
… seveda ste to slišali že ničkolikokrat, tokrat pa je Življenje postreglo tudi z dokazi za to, kar vsem drugim, ki trdijo nekaj podobnega, manjka.
dokazi so v obliki znanja, ki ga ne premore nihče na svetu. res do neznanega lahko tudi pridemo, a ne do toliko stvari iz tako različnih področij.
naj prikažem na primeru:
tukaj se sprašujete ali sem res eros, kajti vsak, ki je prebral knjigo, bi se na forumu s takšnimi in drugačnimi nameni lahko predstavil za mene. kako se torej prepričati ali sem res “pravi” eros? (vprašanje je podobno temu, kako se prepričati, da knjige [psi] ni ustvaril razum človeka … govorim o vsebini knjige ne njeni materializaciji)
odgovor je preprost, če razpolagam z vedenjem o knjigi, ki ga ne more imeti nihče drug kot eros … sem verjetno eros!
zato vam bom tukaj prvič razkril eno od 770 skrivnosti te knjige, ki jih doslej ni še nihče odkril.
… razlage na spletni strani http://www.psi.si segajo do 5. sveta … odkril vam bom podrobnost iz 6. sveta.
glavnemu junaku je ime filito, ljubezni njegovega življenja pa sa. črke njunih imen so zaporedje imen, ki jih eros našteva v povezavi z morji in jezeri na luni. če sestavite njuni imeni dobite filitosa …
in filitosa res obstaja še danes. vse do zadnjega kamna je postavljeno natančno tako kot lahko občudujete ob obisku tega kamenodobnega arheološkega najdišča na korziki. manjka le ena sama podrobnost, to so ostanki modre glazure … ki ima v zgodbi drug pomen. sicer pa je tam vse, celo nakit, ki ga nosi parten!
;-)
… podobno kot sem vas morda jaz prepričal s svojim znanjem, je mene Življenje o tem, da te knjige nisem ustvaril sam … le da sem jaz dvomil vse do sedmega dokaza … ki so seveda precej bolj skrivnostni in zapleteni od tega s katerim sem postregel jaz, in jo je v zgodbo lahko vstavil le pisec …

več slik iz 6. sveta:
http://www.google.si/images?q=filitosa&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=uyk4TYzDAsLsObr39JgL&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CDUQsAQwAg&biw=1920&bih=981

eros2011-01-20 14:44:16

Lepo je če deliš