Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)

#9445
AvatarAVATAR
Član

Anita…zveniš kot Eros v ženski obliki-formi.

Tvoj pogled, ki si mi ga servirala…temelji na iluziji…laži…ki so ga ženske…skozi čas plasirale v okolje-družbo…Tu zraven spada seveda tudi vso duhovno nakladanje o ljubezni.

Ženska narava je preračunljiva…to ima v genih…tako mora biti…Narava je poskrbela…da ženska…zavestno ali podzavestno išče pravega moškega…oplojevalca…Le pravi moški…ki izžareva-vzbuja moč-varnost-stabilnost-udobje-možatost…je primeren oplojevalec…kakor tudi ” partner “

Temu bi lahko rekel še en stereotip…ampak…narava ne kocka.

Žensko ne zanima moška duhovitost in ostala nakladanja…Zanima jih pravo moško orodje in lep kup denarja…Seveda nobena ne želi biti sponzorski model…za to pljuvajo naokoli te male ženske laži o duhovitosti in ostalem nakladanju o bližini-toplini-ljubezni.

Kako stvari zares stojijo…moški takoj opazi…ko se potencialno zanimiva ženska…znajde na sovoznikovem sedežu…zanimivega avta.

Od tu dalje…se seveda stvari razvijajo presenetljivo hitro…ko ženska…ob svoji radovednosti…ki je ne zmore prikriti…razkriva atribute in sposobnosti…pravega moškega…pa naj bo ta…kot oplojevalec-partner…ali ljubimec…Seveda tega ne bo nobena priznala…ali če citiram eno psihologinjo, ki je dolga leta preučevala žensko psiho…Ženske so v svoji biti…plenilke…ki ves čas iščejo in analizirajo…svojo bodočo moško žrtev.

Seveda Erosovo nakladanje o ljubezni…nima nič skupnega z realnim življenjem…Knjiga PSI…je v bistvu namenjena ženskam in poženščenim moškim…ki ne zmorejo dobiti…zaradi svojega nezanimivega videza in osebnosti…pravega dedca… …ali pri poženščenih moških…ki pač niso zanimivi za fejst mrhe…Se pa sentimentalno naslajajo na iluziornih idealih kjige PSI.

Ja Avatar zmeraj pljuvne direktno.

Lepo je če deliš